| Fllorentina a întrebat:

He TPU :*... voi cum scapati de emotiile de dinaintea unui spectakolbig grin?

adica ma rog. nu prea am eu asa mari emotii dar parca totusi simt ceva in stomaklaughing si sunt obishnuita cu scena si chestiiel de genu...doar ca nastraight face nu stiu big grin

Astept pareri laughing si sa imi ziceati voi ce faceti sa nu mai fiti stresati :* >MSbig grin< dau funda si voturiiiiiiiiiii

6 răspunsuri:
| Fllorentina explică:

Nu ii neaparat o emotie thinking ii mai mult stres sa nu iese prost ceea ce trebuie sa facthinking! am incredere in mine ca pot dar na asta e! trebuie sa intelegi laughing :*

MS

| ΔαηαxoЯ a răspuns:

Nu ma uit in ochii lor.
Ma gandesc ca sunt singura, in casa cantand, dansand sau ce faci si pe scena.
Imi imaginez publicul in chiloti laughing.
Funda?whistling

| theorizer a răspuns:

Eu n-am deloc emotii pe scena sau in fata unei multimi, iar prietenii mei se amuza pe chestia asta, pentru ca de obicei sunt timid laughing

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Hey gandeste-te ca toti oamenii de acolo sunt dezbracati si numai tu esti inbracata laughing

| EnterSandman a răspuns:

Odata am fost la un fel de concurs, de chitaristi, si eu aveam niste emoti, si imi era frica sa intru... dar uite ca am intrat si am luat locul 3, desigur fara ajutorul lu' Haineken nu as fi reusitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa ai. daca n-ai avea ai intra prea relaxata si nu ai da totul.trebuie inainte de spectacol sa te concentrezi f bine la ce ai de facut(iti spui in gand textul/cantecul, daca ai o miscare anume pe scena o rememorezi, etc.)

Întrebări similare