Off, e greu sa ai rubeola. Eu spun sa lasi facebook-ul si sa-ti rogi prietenele sa-ti dea cateva reviste de citit, stiu, pare plictisitor, dar merge! Poti incerca sa desenezi ceva ce-ti place, daca nu-ti iese din prima, mai incearca. Apoi poti asculta melodiile preferate, scoti versurile, le inveti si le spui prietenelor. Invata trucuri de carti de joc de pe net. Le vei impresiona dupa ce-ti va trece. Daca nici una dintre ideile mele nu-ti place, atunci fa ceea ce crezi tu ca e mai bine. Nu uita, mananca multe fructe si bea multa apa(nu pe amandoua de-odata ). Eu sper ca te-am ajutat :* Sper sa-ti treaca repede. Paaa.
Intra pe www.voievodate.ro si joaca gratis un joc online romanesc. Inscrie-te aici si alege CETATEA SEVERIN. Cea mai organizata si cea mai unita cetate.
Investeste in viitorul tau, vezi asta: "Au mai ramas 7 zile (pana pe 9 Aprilie) in care sa va inregistrati pentru a beneficia de avantajele WAZZUB - "Profit sharing": http://club4cash.com/? lrRef=5a4bc400"
sau asta: "Cautam Oameni pentru Proiecte online - gen: Moderator website, postare pe facebook, etc. doar cei cu timp liber sunt rugati sa raspunda.
On_team@yahoo.com trimite email sau adauga in lista de messenger"
intunecatul întreabă:
XmimiX întreabă: