| Anonim203 a întrebat:

>Heeeeeey! big grin<

Va rog mult sa imi explicati (dupa parerea voastra)ce inseamna urmatorul vis:

-Eram cu cateva fete(2 idioate-ioana si oanaangry si cea mai buna prietena-Lari) intr-o camera si nu stiu de unde apare baiatul pe care il plac mult-Adrian.Si eu nu stiu dc doream sa fac de serviciu pe scl cu el(cu toate ca nu invatam in aceiasi scllaughing ) si am vrut sa il rog acest lucru dar nu aveam curaj.Si pana la urma vine el la mine, imi zambesti si eu prin d curaj si ii spun" as vrea sa te rog ceva" si el mi-a zis "si eu trebuie sa iti zic ceva, dar nu aici" si ma ia de mana:X si merem intr-o alta sala d clasa. si se aseaza in genunchi si imi zoce ca ii place mult de mine.ai apoi i-am zis si eu si el nu prea dorea...:-s.si ma tot rugam de el si stateam langa el fata in fata:X si apoi cele 2 proaste apar la geam si eu atunci il iau de mana si ne mutam undeva unde sa nu ne vada.si apoi nu stiu c tot vb noilaughing si in acest timp el ma lua de mana, eu il imbratisam:X.si apoi. a venit sora mea si m-a sculat si cam acesta a fos visullaughing.

Deci va rog mult sa imi spuneti ce inseamna:X

P. S> daca aveti de gand sa nu imi explicati visul, si sa imi spuneti ceva d gen" visele nu inseamna nimic" sau "nu ar trebui sa crezi in asa ceva" mai bine nu mai rasp.

Multumesc

2 răspunsuri:
| aLoneinthenight a răspuns:

Eu cred ca urmeaza sa va cuplati si mai tarziu te va cere de nevasta. E doar parerea mea.

| Anonim203 explică:

@aLoneinthenight
1. avem aman2 13 ani
2.este deja cu una...verisoara lui!:O
3.as vrea si eu o parere ceva mai serioasa plz...big grin