| Anonim203 a întrebat:

>Heeeeeey!big grin<

Va rog mult sa imi explicati ce inseamna urmatorul vis:

-Eram cu cateva fete(2 idioate-ioana si oanaangry si cea mai buna prietena-Lari) intr-o camera si nu stiu de unde apare baiatul pe care il plac mult-Adrian.Si eu nu stiu dc doream sa fac de serviciu pe scl cu el(cu toate ca nu invatam in aceiasi scllaughing ) si am vrut sa il rog acest lucru dar nu aveam curaj.Si pana la urma vine el la mine, imi zambesti si eu prin d curaj si ii spun" as vrea sa te rog ceva" si el mi-a zis "si eu trebuie sa iti zic ceva, dar nu aici" si ma ia de mana:X si merem intr-o alta sala d clasa. si se aseaza in genunchi si imi zoce ca ii place mult de mine.ai apoi i-am zis si eu si el nu prea dorea...:-s.si ma tot rugam de el si stateam langa el fata in fata:X si apoi cele 2 proaste apar la geam si eu atunci il iau de mana si ne mutam undeva unde sa nu ne vada.si apoi nu stiu c tot vb noilaughing si in acest timp el ma lua de mana, eu il imbratisam:X.si apoi. a venit sora mea si m-a sculat si cam acesta a fos visullaughing.
Deci va rog mult sa imi spuneti ce inseamna:X

P. S> daca aveti de gand sa nu imi explicati visul, si sa imi spuneti ceva d gen" visele nu inseamna nimic" sau "nu ar trebui sa crezi in asa ceva" mai bine nu mai rasp.

Multumesc

Răspuns Câştigător
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Eu stiam ca daca visezi persoana iubita inseamna ca a adormit cu gandul la tine. Daca in acelasi vis apar si dusmanii ( in cazul tau acele doua fete) inseamna ca ele sunt invidioase.Prezenta prietenei cele mai bune arata sprijinul pe care il ai. Parerea mea.

1 răspuns:
| Răspuns_9097 a răspuns:

Uite poţi să te uiţi pe site-ul http://www.interpretare-vise.ro/ De exemplu Băiatul din visul tău: semn bun în general; început, situatie incipienta în care va aflaţi :d

Sper să-ţi fi fost cât de cât de ajutor :X!