| sssarah a întrebat:

Heeeeei happy Vreau si eu o dieta, cu sport creme masaj altimentatie etc... Sau macar cateva idei. Problema este ca m-am obisnuit foarte prost : ma trezesc la 6 dimineata, dorm la pranz in jur de 4 ore si seara ma culc tarziu, pe la 2-3. Nu pot sa ma dezobisnuiesc de asta, din cauza scolii si din cauza ca eu doar seara pot sa invat! Din acest motiv, nicio dieta nu imi da rezultate...As vrea sa slabesc cam 5-8 kg. MULTUMESC.

Răspuns Câştigător
| Alexutzapoopuic a răspuns:

Am eu o chestie super buna experimentata pe mine, dieta consta in a manca o singura chestie pe zi care nu ingrasa ( cartofi fireti, orez, mere, morcovi etc...) poti manca cat vrei ca sa nu iti fie foame dar nimic altceva si poti labi circa 15 kg intr-o luna daca faci si sport iar partea buna e ca dupa ce termini dieta si incepi sa mananci normal nu te ingrasi de loc dar daca e prea dur pentru tine poti incerca o dieta echilibrata in care nu poti sa consumi mai mult de 1200 de calori pe zi nu conteaza daca mananci o bucatica de ciocolat dar caloriile pe care le contine incearca cu ceaiuri de slabit de sigur nu prea puternice daca esti prea mica si in totdeauna fa sport asa o sa iti vina somnul mai devreme si nu o sa mai dormi dupamiaza poti incerca pilates care nu te oboseste foarte mult sau sa te ducio la sala... sper ca te-am ajutat, fundita?

0 răspunsuri: