Pur si simplu te abti. nu poti sa faci nimic sa iti scada pofta insa te abtii.iei ceva care nu ingrasa un fruct, o legmua ceva si mananci pana iti trece pofta de "acel ceva" mai ales ca fructele si legumele sunt foarte bune pentru sanatate iar in + ca sa slabesti redu din mancare insa cel mai bine fa si multe exercitii. sper ca te-am ajutat
Buna.
Am citit undeva, sau am vazut un documentar la TV, nu mai tin minte exact, ca o pofta tine 15 minute. Cand iti e pofta de ceva anume ( ciocolata, mancarea de pe masa ) iti ocupi cele 15 minute cu altceva. Daca reusesti sa te abtii cele 15 minute, chiar daca vezi mancarea pe masa sau te gandesti iar la ciocolata respectiva, nu iti mai vine pofta. La mine merge.
Bafta!
Incearca sa le eviti si sa nu mai mananci dulciuri si mancare de la fast food pentru ca alt mod nu exista
-bea apa multa, mesteca guma, se spune ca elimina starea de foame;
-parerea mea este nu trebuie sa te abtii de la mancarea propriu zisa...doar ca trebuie sa mananci mai ponderat, cam la aceeasi ore in fiecare zi, sa nu mananci inainte sa te culci, mancarurile sa fie mai nutritive si cu mai putine grasimi... iar referitor la dulciuri:e simplu, te abtii, nu poti? inseamna ca nu esti puternica, stii cum se spune,, nu exista nu pot, exista nu vreau'' iar daca tu mergi pe premiza ca nu poti, inseamna ca nu vrei si chiar nu o sa reusesti sa le inlaturi din viata ta.
Eu mamanc putine dulciuri(zicand dulciuri ma refer in special la ciocolata), consum suc numai cand ies pe undeva, cu totusi ca nu am probleme cu kilogramele.
Si nu in ultimul rand... fa sport.
si eu sunt destul de grasuta si am gasit o chestie care m. a ajutat apucate de un sport fa o activitate continua sa fii tot timpul in miscare cu treburi sau antrenamente atunci vei uita de mancare si te vei gandi la ceea ce ai u de facut yoi iti recomand cel mai mult sa te apuci de un sport in echipa pentru ca te pot ajuta majoritatea colegilor de echipa tinandu. te ocupat cu alte treburi succe funda? plspls
In primul ranad mananca si satura-te. dupa masa te odihnesti un pic si dupa faci niste exercitii km ar fi alergi vreo jumade ora o ora, mananca multe legume cand iti e foame.seara mananca un ou si nimic mai mult pentru ca seara alimentele se depun deoarece nu faci miscare, dar desigur daca ink tie foame mai mananca lehume fructe. SI NU UITA FA CAT MAI MULTA MISCARE K?
Buna
Daca vrei sa slabesti poti sa incepi sa tii regim sau sa practici un sport care sa te ajute. Daca vrei sa nu mai ai pofta de mancare. poti sa mananci ceva usor care sa nu ingrase dar cu care sa te saturi.
Bafta