Gandeste-te ca poti mai mult, iar o persoana care te poate ajuta este un profesor de matematica alaturi de care sa faci meditatie. Sa raspunzi dupa aia la profa asta, cand sti materia si sa mai iei un 10; dupa aia sa vedem: mai vede ea ca esti superficiala? Orice profesor cand se enerveaza te cearta si nu ii mai pasa daca esti sau nu in fata clasei. Ea vrea doar sa stii tu materia; nu e nevoie sa participi la un concurs, olimpiada. Doar du-te la meditatie fara sa ii spui profesoarei tale si daca te intreaba cum de stii, ii zici ca ai incercat tu sa intelegi. Tu alegi! Bafta!
Ceva de genul am avut si eu dar de engleza bine inteles acum cativa ani nu o suportam si era pur si simplu o nesimtit daca greseai o litera zbiera zici ca era sfarsitul lumi o data i-am pus pioneze pe scaun ne-a dat 2 la toata clasa pentru ca nu am vrut sa spunem cine a pus pionezele (eu )
eram uniti si inca mai suntem de atunci nici un profesor nu s-a pus cu noi pentru ca stia ce il asteapta ( pionezele) app profa ta probabil da meditati ca sa castige bani si sunt siguraa ca ar putea sa va faca sa intelegeti si in clasa nu numai la ea la ore! iii genul de scorpie
Ar fi bine sa faci putin meditatii.Suntem in martie,daca incepi de acum pana in iunie te poti pune la punct cu ce nu intelegi la mate.
Nu ai cum sa-i schimbi stilul ei de predare, poate numai experienta o va face peste ani.
Las-o pe-aia cu diriga, ca mai mult ti-o pui in cap.Ce mai...ai cateva luni si scapi de ea