| IthinkIly a întrebat:

Heeeei. Joi e ziua celei mai bune prietene. Face 17 ani si habar nu am ce sa ii iau cadou. Idei, ceva? Mulţuu', dau fundă

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Tu esti prietena ei cea mai buna... tu ii cunosti preferintele mult mai bine decat noi.

1. Poti sa-i faci un album personalizat cu poze cu voi 2.
2. Daca ii stii masurile atunci hainele pot sa fie o varianta buna. De ce nu?
Poti sa-i iei o esarfa, idk.
3. Un inel, un lantisor sau un set intreg mai ieftin.

Eu de secret Santa i-am luat unei fete un set de "bijuterii" din onix. Si acum le poarta din cand in cand si chiar ma simt bine sa stiu ca nu au sfarsit pe dulap asa cum s-au dus ursuletii de plus primiti de alte fete. Faza e ca poti sa gasesti si lucruri mai ieftine dar care sa arate dragut. Tu stii mai bine ce-i place.

4. Ii place vreun film? Anime? Gen Hunger Games.
Poti sa-i cumperi cartea/revista dupa caz. Mda. Scuze, nu am luat in calcul timpul. Nu ai timp sa faci comanda :/

5. Un poster din acela fain cu voi 2 *eventual din plastic*

Succes!

3 răspunsuri:
| BiaLovee a răspuns:

Muulte idei. Principala e sa-i faci chiar tu un cadou. Fa-i un fel de carte cu cupoane(da, e vazuta la desenul ala cu spioana aia) rolling on the floor) Un cupon pentru fiecare zi parca. Cand e trista sa scrie pe cupon "O sa fiu aici cand o sa ai nevoie, o sa te imbratisez cu drag" Ceva gen..Sau ia-i ceva ce stii ca vrea ea mult. Sau daca aveti o jucarie sau o carte pe care o adorati in copilarie, dai-o ei.(Asta pe langa tricou/bluza)..Sau ia-i un tricou alb pe care sa scrii cu un marcar care nu se ia la spalat "Pentru sora mea din alta mama". Exista si tricouri deja imprimate asa. Sper ca te-am ajutat :X Funda?

| Rebeca435 a răspuns:

Un parfum sau o poca cu tine si ea ca sa o poata sa o puan pe perete sau o carte, o floare.

| liviutalove a răspuns:

Poti sa ii iei un parfum, o carte, ceva produse de make up, haine, bijuterii, accesorii.
Tu o cunosti cel mai bine si stii ce ii placewinking