| NoLoveNoStress a întrebat:

Heeeei TPU! kiss
Vreau sa`mi fac o pagina de FACEBOOK si nu stiu ce nume sa-i pun. Am niste idei, dar nu stiu ce sa aleg. Eu vi le spun si voi alegeti, ok?
1. ~ נu$t ƒuη ღ ~
2. ¢u†iα ¢u Vi$ع.
3. ßlue S†ile.batting eyelashes
4. ♥Imperfect Angel.♥
5. Un om normal intr-o lume ciudata. happy
6. ღмạģįć mǿmĕň†ღ
7. Łٱkє ส łðłłٱþðþ
8. FUCKINN'
9. ☺No LoVe ☺No StrEsS☺
. Si numai stiu. thinking Alegetii una, si daca vreti imi mai puteti da idei. Multumesc!

9 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Mi se pare de prost gust,ba chiar lipsit de bun simt sa folosesti astfel de pseudonime. Numele tau real este ceea ce te reprezinta,daca iti este rusine cu el,inseamna ca esti lipsita de inteligenta,personalitate si caracter.
Facebook este un site de socializare,ne gasim cu vechi prieteni folosind motorul de cautare a numelor, daca tu folosesti astfel de pseudonime inseamna ca iti creezi acest cont "just for fun", doar sa nu fii mai prejos ca restul lumii.Mergem in turma, gandim dupa tipar. Tipic oamenilor lipsiti de inteligenta.

| NoLoveNoStress explică (pentru Ecea):

Da, sunt întru totul de acord cu tine. Dar eu vreau sa-mi fac o pagina de Facebook, nu un profil/cont. Sunt foarte multe pagini pe Facebook, gen : "Ganduri pe foaie."[care chiar exista]. Are jocuri, povesti, poze, etc. foarte interesante. Eu nu-mi fac o pagina in care sa vorbesc despre mine, daca as vorbi despre mine, mi-as pune numele meu, bineinteles. Sper ca ai inteles! ♥

| Kozmyna a răspuns:

9 cel mai tare... funda?big grin

| NoLoveNoStress explică (pentru Kozmyna):

Mersiii de raspuns. O sa va dau funda, dar mai intai mai astept pareri.

| Kίđđίє a răspuns:

9 imi place...

| steeliistu a răspuns:

2 mi se pare okbig grin...

| NoLoveNoStress explică (pentru steeliistu):

Mersiii de raspuns.; 3

| DeiaKiid a răspuns:

3, 8, 9 sunt cele mai ok