| Arianaari123 a întrebat:

Heeeey! TPU am o problema. De la un timp prietena mea cea mai buna este foarte rea si foarte nepasatoare cu mine. Deci, eu faceam parte dintr-un grup in care eram eu prietena mea cea mai buna numita Maria si alte doua prietene numite Nasty si Fabyana. Am fost un an cele mai bune prietene pana cand ne-am departat foarte foarte tare si nu ne mai intelegeam. Cand a inceput scoala eram cat de cat prietene, eu cu Nasty ma intelegeam foarte bine. Ca sa stiti, eu si Maria eram prietene dinainte sa le cunoastem pe Nasty si Fabyana. Am ramas prietene eu, Maria si Nasty. De la un timp Maria a inceput sa fie foarte rea. Mai ales cu Nasty. Iar daca se certa cu mine ei nu ii pasa deloc, eu eram aia care suferea si plangea. Dupa ce a devenit Maria asa rea a inceput sa faca pe sefa cu mine. Mi-a spus ca daca nu ma despart de Nasty nu mai e prietena cu mine si i-am explicat ca nu e ok si nu numai eu i-am spus sa nu mai fie asa dar nu intelegea si daca nu o lasam pe Nasty nu mai era prietena cu mine. M-am certat cu ea dar apoi tot eu eram aia care si-a cerut scuze. Ma facea mincinoasa si se comporta urat cu mine dar tot mi-am cerut scuze pentru ca imi e frica sa ma cert cu ea. Simt ca ma controleaza. Ea are voie sa stea cu cine vrea dar eu nu. Trebuie sa stau singura in pauza sau doar cu ea. Azi s-a suparat ca m-am dus cu niste colege la magazin. Ei nu ii pasa daca ne certam. Dar eu plang si imi cer scuze. Va rooog din inima ce sa fac? Imi e frica sa nu mai fiu prietena cu ea pentru ca Maria cand se cearta cu cineva tine ura si eu nu vreau asta. O sa imi spuna toate secretele si sincer eu in prietenia asta stau cu frica nu de placere. Va rog ce sa fac? Vreau sa invat sa nu mai pun atat la suflet sa fiu mai rea. Sa o fac sa se intoarca ea la mine cand ne certam. Va roog din inima ajutati-ma

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Sincer ești prea naivă, fata aia nu îți este prietenă deloc, ba mai mult caracterul ei lasă de dorit, nu e o influență bună pentru nimeni.
Câți ani ai?

| devilshelp a răspuns:

Nu poti sa faci o persoana sa tina la tine oricat ai incerca. Daca ar fi asa usor divorturile nu ar exista. Tipa nu te considera prietena ei, esti doar un tap ispasitor pe care il foloseste si arunca oricand vrea, chiar daca iti e greu sa crezi asta. Ai putin respect fata de tine si nu o mai lasa sa te trateze asa. Si legat de secrete, majoritatea le vor uita peste maxim o luna, nimeni nu isi va mai aminti
Data viitoare cand va certati nu iti mai cere scuze si stai cu celelalte prietene