| Roxy07 a întrebat:

Heeeey TPU... am si eu o intrebare, bineinteles ca primiti si FUNDA! Vinerea asta am un majorat la un baiat si nu stiu ce cadou sa-i cumpar (de pe net nu mai am timp deci nu vreau site-uri). scrieti-mi ceva idei. ce i-ar placea (bine acum nu chiar un I-Phone). FUUUUNDA!

Răspuns Câştigător
| Puffyiyiyiy a răspuns:

In general la baieti mie mi se pare ca merg foarte bine bratarile de argint. Si de exemplu poti sa-i iei o bratara frumoasa de argint si sa faci un kolaj cu poze cu tine si el si sa-i iei o rama. iar ar fi dragut. Poti sa-i mia iei un keas intr-o kaseta draguta... sau o sticla de vin sau de orice intr-o forma spekiala de ex de khitara sau orice gasesti. Sau poti sa-i iei un tricou, un lant de argint. happy toate dintr astea merg foarte bine la baieti. si nu sunt nici scumpe... happy sper ca te-am ajutat happy Funda? puppy dog eyes! puppy dog eyes :*

1 răspuns:
| VengeFullSpirit a răspuns:

Depinde ce caracter are. Daca e gen tocilar ai putea sa ii iei un joc video...iar daca e genul de baiat "cool"te poti rezuma la haine(gen sapca de rapper sau..nu stiu un tricou cu supernatural).Nu cred ca am nevoie de funda adica nu stiu cu ce ma ajuta.