| AntoSweet a întrebat:

Heeei! Am o intrebare :Mie imi place de un baiat di a-7-a iar eu sunt a-6-a.Se poate spune caci clasa mea stie de asta si cand il vad ei incep sa strige numele meu.Mai departe..Luni sunt de serviciu pe scoala cu cornurile si laptele si o sa ma rusinez cand il vad! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lorena7712 a răspuns:

Cand il vezi, stai calma. Nu cadea prada emotiilor. Incearca sa il ignori, sa nu te uiti la el. Daca cineva spune ceva in legatura cu el sau cu tine, nu da importanta vorbelor si fa-te ca nu ii auzi. Pur si simplu fi indiferenta si nepasatoare. Funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| RisenAngel a răspuns:

Fii indiferenta si controleaza emotia big grin exersand controlul emotiilor iti va fi mai usor pe viitor

| ÐiÐi a răspuns:

Fi tu insati cat mai naturala si lsa emotiile ca ai numai 12 ani, nu te mariti. E doar un baiat daca chiar vrei sa te observe saluta si tu colegii din clasa FARA RUSINE ca nu te papa laughing. Multa bafta! kiss

| K3nTforT a răspuns:

Nu atrage atentie asupra comentariilor si spuselor rele din partea clasei tale, iar cand il vei privea pe el ai curaj si priveste in ochii lui si zambaste, iti va zambi si el inapoi happy P.S la mine tot era o asa problema!