Vezi poate mai poti vorbi pe mess cu el si intreaba-l ce se intampla.Sa-ti spuna clar daca ii mai place de tine, si intreaba-l de ce nu mai vorbeste cu tine s-a plictisit de tine?
Eu cred ca inca te mai place si poate vrea sa te faca geloasa, sau poate chiar nu mai vrea nimic. e o situatie dificila intreabati si prietene sa iti dea si ele cateva sfaturi.
Si dupa parerea mea mai asteapta putin vorbeste cu el si daca nu viata oricum merge inainte sunt destui baieti vei vedea...si nu trebuie sa stai tu la picioarele lui
Sper sa-ti fie de ajutor:*
El a incercat sa fie cu tine., vad ca tu nu ai vrut., el a asteaptat atata timp dar tu nu i-ai dat un raspuns..., si el a renuntat la tine. a vazut ca nu se poate cu tine..., si a mers la alta fata., si ca sa te faca geloasa si mai mult si-a facut prietena pe cea mai buna prietena a ta.asta e
Pai... daca iti poti calca pe orgoliu, vorbeste cu el si spune`i exact ce simti intreaba`l ce s`a intamplat intre voi 2. Cere`ti scuze daca tu crezi ca ai gresit prin comportamentul tau. Cred ca face asta cu prietena ta ca sa te faca geloasa mai mult pentru ca nu suporta un refuz si tu l`ai refuzat i`ai taiat elanul imediat ( si ai facut bine, nu e bine sa cazi in bratele unui baiat imediat)...
daca nu, il poti lasa balta, cupleaza te cu altcineva si gata si vbeste cu prietena ta sa-l refuze si ea si sa se trezeasca la realitate el doar o foloseste
parerea mea acum te poti inspira din ea sau poti face ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Funda?