| Miru_Miruna_1997 a întrebat:

Heeei! Daca prietena mea s-a indragostit de un baiat mai mare decat ea si el o place pe alta ce sfat sa-i dau? Ca s-a suparat pe mine ca nu am stiut ce sa ii spun. Imi dati si mie niste solutii cum sa-l faca sa-l uite?

Răspuns Câştigător
| passyon22 a răspuns:

Sa-i pui intrebarea, oare mai exista baieti pe lumea asta?! Nu e capat de lume fratilor, exista atatia baieti cu bun simt si seriosi..Sunt destui care sufera ca n-au parte de o prietena, o iubita! Nu inteleg de ce anumite fete sar cate 10 pe un baiat cand sunt atatia.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ajut-o să cunoască un băiat mai interesant, care să fie la rândul lui interesat de ea. Spune-i că băiatul respectiv e aşa şi aşa, şi arată-i cât mai multe defecte ale aceluia, atât fizice cât şi psihice, şi cred că nu va mai vrea băiatul respectiv când va observa câte defecte are, nu? happy

Răspuns utilizator avertizat
| oty2001 a răspuns:

Trebuie sa-l uite obligatoriu altfel va rade de ea baiatul ala daca ii va spune ce simte si pe langa faptul ca o sa se faca de ras o sa-i sfasie inima.
tu doar zii asta sau arata-i raspunsul meu si cred ca ii va veni mintea la cap.

| ღSecretღ a răspuns:

-_-

| Ionela2456 a răspuns:

Spune-i sa incerce, sa vorbeasca cu el, dar sa nu-l streseze, sa nu fie foarte ''disperata'' sau spune-i sa ma astepte pana cand baiatul nu mai vorbeste cu aceea fata, poate atunci o sa-i acorde atentie maxima si se va indragosti de ea.