Prietenele tale sunt invidioase de aceea nu le place sa te vada ca stai cu el, poti sa iti imparti timpul asa incat sa multumesti pe toata lumea
Vorbeste cu prietenul tau, si o pauza stai cu el, o pauza cu prietenele tale.
Asa poate si el sa stea cu prietenii lui.
Si voi 2 va puteti vedea si in timpul liber.
Stii cum sunt fetele, imediat se ''simt tradate'' . Nici tie nu ti-ar conveni ca prietena ta sa stea cu altcineva toata ziua, si cand persoana aia pleaca sa te bage si pe tine in seama. Te-ai simti ca a cincea roata de la caruta.
Vorbeste si cu ele, si cu prietenul tau .
O zi frumoasa!
Totusi este prietenul tau si trebuie sa stai si cu el chiar daca nu le convine lor, daca sunt prietene adevarate te vor intelege.
Trebuie sa-ti imparti timpul astfel incat sa multumesti in egala masura cele doua parti. Nu neglija faptul ca o relatie este trecatoare si tot la gasca ta te vei intoarce.
Hmm...pai eu cred ca prietenele tale nu se comporta cum ar trebui sa fie un PRIETEN ADEVARAT! Nu inteleg de ce s-au suparat! Sunt geloase, sau ce?
Dar incearaca la le explici ca tu chiar ti la baiatul acela si nu vrei sa te desparti de el! Si incearca sa iti petreci timp egal cu prietenele tale dar si cu iubitul tau!
Pe bune, daca sunt prietene adevarate vor intelege!
Succes!
Lasa-le, ele spun " ha ha, acum are prieten, se crede cine stie ce, dar pana la urma tot la noi se intoarce", insa nu trebuie sa fie asa, dupa parerea mea, niste prietene care te pun in astfel de situatii doar pentru o mica invidie, ca iti petreci timpul si cu prietenul si nu doar cu ele, dupa mine astfel de prietene nu sunt prietene adevarate... eu cred ca nu merita sa iti bati capul pentru asta, lasa-le sa zica ce vor, nu le baga in seama, daca chiar iti vor binele vor realiza si singure ca gresesc bafta!
Daca v-a iubiti n`ai de ce baga in seama gurile, pana la urma este treaba ta ce faci nu? Si nu uita de prietenii adevarati adica daca ai si tu prieten nu inseamna ca trebuie sa stai all day, all night asta nu inseamna ca trebuie sa iti negrijezi prieteni.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Succes in relatie!