Depinde de tine. Daca esti o fire foarte sigura pe ea, vorbareata si prietenoasa, merge... de altfel, risti cum am patit eu odata. Sa intri intr-un grup posac, care sa nu te prea bage in seama/ sa ii pese de prezenta ta pe acolo. Nu toti care te invita sunt din cale afara de dornici ca sa vii. E o sarbatoare care trebuie petrecuta frumos totusi, o data pe an e... asa ca mai bine fa-o cu persoane pe care le cunosti mai bine si, de ce nu, iti sunt apropiate. Din moment ce ne-ai intrebat cum o sa te comporti, ceva imi spune ca esti mai timida si na. Dar, daca iti place sa risti si iti place noutatea, incearca sa te apropii pana atunci de baiatul acela de pe mess si prin el sa ii cunosti si pe ceilalti, sau daca nu, sa aflii mai multe despre ei. Totusi trebuie sa te interesezi si sa incerci sa ii cunosti pe mai multi, sa te arati dornica, altfel, vorba aia. risti sa 'fii degeaba'.
Ar fi cazul sa te duci, la cat mai multe experiente sociale iti vor mari puterea de adaptare.
E un mediu nou si o ocazie sa cunosti persoane noi. Presupun ca nu esti speriata de ideea noutatii. Daca esti de parere ca aventura e periculoasa... incearca rutina. E fatala Du-te si vezi cum decurg lucrurile. Daca nu iti place, esti libera sa pleci oricand.
Eu spun sa nu te duci deoarece nu cunosti aproape pe nimeni si eu spun sa nu 'strici ' sarpatoarea paste pentru ca este doar o data pe an...si daca tu chiar vreisa te duci la aceea petrecere, asi spune sa te duci a 2-a sau a3-a zi..sau cand e petrecerea.sper ca ti-am fost de ajutor si eu am spus parerea mea, dar acum tu vei decide daca accepti invitatia sau nu! o seara placuta te pup
Pai..depinde si de ce iti doresti tu... daca intr-adevar vrei sa mergi. du-te iar acolo poti vorbi cu acel baiat ..si mai cunosti si alti oameni..si iti faci prieteni noi.incearca sa fi tu insuti si bucurate de acea zi.
Pei pararea mea este ca ar trebui sa te ducii deoarece o sa iti facii noi prietenii. Nu trebuie sa iti fie rusine, cel mai important este sa fii tu insatii te comporiti cum faci de obicei :*:*