| VitaminaColorata a întrebat:

Heeei TPU.happy
De obicei din sem. 2 se schimba orarulthinking
Iar voi ce faceti in prima zi din sem 2? Oreraised eyebrows Recapitulare? sau "distractie"
Paaakiss

Răspuns Câştigător
| Bibb1 a răspuns:

Nu stiu de ce am eu presimtitrea ca vom face orethinking mai ales orele de matestraight face

7 răspunsuri:
| brendarose a răspuns:

Hmm.pai la mine de obicei incepeam sa facem orele dupa programul normal doar ca le luam mai incet la inceput.

| elleme a răspuns:

Da, se schimba orarul ptc. o sa ne puna 2 ore de geografie si una de istorie sau invers depinde de ce clasa esti.
Pai eu cred ca o sa facem o mica recapitulare deoarece astazi se schimba si orarul si copii nu stiu ce carti sa-si ia la ei. Eu sper sa facem distractie(ar fi posibil). Papa!

| DeutZza_8654 a răspuns:

Oree crying

| Broadband a răspuns:

Distractie as prefera, dar intram direct in lucrarilaughing

| Adorable a răspuns:

La noi nu se schimba orasur si facem ore combinate cu distractie!

| Symonel10 a răspuns:

Ore. Recapitularea o facem cand incepem noul an scolar si distractia o facem toata saptamana care este pana luam o anumita vacanta. Ex. : saptamana care a fost inainte sa luam vacanta intersemestriala am vorbit cu doamna invatatoare tot felul de lucruri : despre cosmetice, banchet, emisiuni etc.

| xlmpq a răspuns:

Ore am facut... prima ora engleza vine aia aa cum a fost in vacanta bine v-a placut acum haideti sa facem si am facut toata ora plus pauza, a 2a ora germana nu a fost profa, mereu face asa laughing a 3a mate am facut si pe acolo cate ceva si dupa aia acas

se putea si mai bine parerea mea laughing

Întrebări similare