| AllePunct a întrebat:

Heeei TPU :*. Deci, as vrea sa va spun povestea mea, sper ca veti avea timp si rabdare sa o ascultati.
Acum cam 3 saptamani, stateam pe facebook, era ora 21:30- cred. In timp ce vorbeam cu un prieten, un tip m-a ciupit (pentru cei care nu au facebook, este un fel de a baga o persoana in seama daca nu sunteti prieteni, deci noi nu eram ). M-am uitat la pozele respectivului si mi s-a parut foarte dragut, prin urmare l-am ciupit inapoi. Dupa 5 minute, am vazut ca iar ma ciupise, ma rog, am continuat asa cam o jumatate de ora, gandindu-ma de ce nu imi da cerere de prietenie. Am intrat la el pe profil si i-am lasat la o postare un comentariu de genul " Heei, da-mi si mie cerere de prietenie te rog". Acesta mi-a dat cerere si am vorbit mult, am crezut ca vroia ceva anume, un like, nu stiu ce am crezut straight face. In fine, am vorbit cateva zile si apoi am aprofundat diferite subiecte. La un moment dat m-a intrebat cati ani am. El parea destul de matur iar mie imi placea de el, vorbisem cam 4-5 zile deja. I-am spus ca am aproape 17 ani, cand de fapt eu am 15. Am mintit. L-am intrebat si eu pe el, raspunzandu-mi ca are aproape 20. Din tot ce am discutat impreuna mi-am dat seama ca este destul de inteligent, arata bine, a facut modeling 3 ani si avem multe subiecte de discutie. Amandoi suntem din Bucuresti, el stie, si doreste sa ne vedem. Intrebarea este, ce ar trebui sa fac, mie chiar imi place mult de el, doar ca sunt constienta ca am mintit, si ca este o diferenta considerabila intre noi, aproximativ 5 ani.
Am uitat sa va prezizez ca uneori este cam vulgar, nu in sensul de "injurat", se comporta exemplar cu mine, si stiu cam ce vrea un baiat la varsta lui de la o fata ca mine. Acum daca as zice ca el nu este asa, probabil ati rade, dar oricum este diferit intr-un mod special. Oricum, sunt genul care nu "pune botul" la toate vrajelile baietilor pentru ca stiu cam ce vor.
L-am intrebat de ce din toate tipele de pe facebook m-a ales tocmai pe mine sa vorbim, raspunzandu-mi asa, citez " Imi placi, esti inteligenta si draguta "
Va rog, fara comentarii nefolositoare si jignitoare happy. Multumesc pentru timpul acordat si rabdare. Astept un raspuns :*.
Si, as mai dori sa nu imi dati raspunsuri de genul " e prea mare pentru tine", stiu ca este, as vrea sa imi explicati de ce. Imi asum un risc daca ies cu baiatul asta, as vrea sa stiu parerea voastra. Multumesc big grin.

Răspuns Câştigător
| kiva a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie de genu acum ceva timp. si eu am mintit in privinta varstei. nu e mare lucru, poti zambi in fata lui si sa recunosti faptul ca l-ai mintit ( sa ii explici situatia ) va intelege! si daca chiar tine la tine nu va fi dezamagit. numai ca ai grija, multi baieti la 20 ani isi dresc altceva de la o relatie.
MULTA BAFTA!

5 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,nu prea stiu ce sa zic, e cam periculos, ai mai vazut si tu la tv ce se intampla.Eu zic sa vorbiti doar pe facebook sau sa-l ignori de tot, poate si el te-a mintit in legatura cu varsta cum ai facut si tu, poate nu sunt pozele lui si cine stie, e periculos zic eu.
Acum eu sper ca te-am ajutat sa iei decizia corecta.

| Liviu a răspuns:

Eu o sa fiu ceva gen mai direct, nu stiu cum sunt alti baieti, insa mie sa imi spuna o fata ca are 20 de ani si dupa sa aflu ca are 15 happy
Ias da un sut in cur, si as trimitea-o la masa acasahappy
Ba chiar as ducea-o eu de manuta la masa la usa sa ii arat ce are la presu usiihappy
Prefer una sincera, daca era sincera..chiar daca avea si 14 ani, poate ma uitam la eahappy
In schimb daca ma minte cu varsta, poate ma minte si cand spune ca ma 'place' sau altele:^^
Pe scurt, prefer o fata sincerawinking
O femeie o data mi-a spus tare si raspicat.
"Nu conteaza cum arati, ci cum gandesti "
La mine nu merge placa cu " vai, stii eu am de fapt 14 ani, etc "
"Adio direct "
happy

| Zoet a răspuns:

Bună!
Pe internet unii pot părea foarte drăguţi, dar în realitate nu ştii ce te aşteaptă. Eu zic să-ţi vezi de treaba ta, în sensul că nu ai siguranţa că va fi chiar pe placul tău. Eu zic să te mai gândeşti şi să ceri părerile mai multor prieteni de-ai tăi.
În general, aceşti prieteni virtuali, făcuţi pe reţelele de socializare nu sunt ca în realitate. La anii lui eu zic că urmăreşte altceva. Cred că ţi-ai dat seama ce am vrut sa spun.
O zi bună să ai! happy

| GeutzzaaTha a răspuns:

Intr-adevar e cam mare pentru tine.dar nu e o diferenta imensa.5 ani. Daca tine la tine nu va tine cont de varsta.Eu zic sa te intalnesti cu el dar sa iei o prietena cu tine..sa nu fii singura ca nu se stie la ce ii sta mintea...aaa si nu toti arata bine pe fb..crede.ma..am fost cu un baiat de 16 ani(eu am 15) si pe fb arata suuper dragutz..in fine pe timpul relatiei nu ne.am intalnit. ne.am intalnit la vreo 1 luna jum dupa terminarea ei si cand l.am vazut am ramas gen "wtf straight face cu asta am fost? :Ostraight face " deci nush..ai grija.

| AllePunct explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pntru faptul ca ati fost sinceri si nu v-ati batut joc. Am cam inteles ce ar trebui sa fac. big grin