Am fost si eu intr-o situatie de genu acum ceva timp. si eu am mintit in privinta varstei. nu e mare lucru, poti zambi in fata lui si sa recunosti faptul ca l-ai mintit ( sa ii explici situatia ) va intelege! si daca chiar tine la tine nu va fi dezamagit. numai ca ai grija, multi baieti la 20 ani isi dresc altceva de la o relatie.
MULTA BAFTA!
Buna,nu prea stiu ce sa zic, e cam periculos, ai mai vazut si tu la tv ce se intampla.Eu zic sa vorbiti doar pe facebook sau sa-l ignori de tot, poate si el te-a mintit in legatura cu varsta cum ai facut si tu, poate nu sunt pozele lui si cine stie, e periculos zic eu.
Acum eu sper ca te-am ajutat sa iei decizia corecta.
Eu o sa fiu ceva gen mai direct, nu stiu cum sunt alti baieti, insa mie sa imi spuna o fata ca are 20 de ani si dupa sa aflu ca are 15
Ias da un sut in cur, si as trimitea-o la masa acasa
Ba chiar as ducea-o eu de manuta la masa la usa sa ii arat ce are la presu usii
Prefer una sincera, daca era sincera..chiar daca avea si 14 ani, poate ma uitam la ea
In schimb daca ma minte cu varsta, poate ma minte si cand spune ca ma 'place' sau altele:^^
Pe scurt, prefer o fata sincera
O femeie o data mi-a spus tare si raspicat.
"Nu conteaza cum arati, ci cum gandesti "
La mine nu merge placa cu " vai, stii eu am de fapt 14 ani, etc "
"Adio direct "
Bună!
Pe internet unii pot părea foarte drăguţi, dar în realitate nu ştii ce te aşteaptă. Eu zic să-ţi vezi de treaba ta, în sensul că nu ai siguranţa că va fi chiar pe placul tău. Eu zic să te mai gândeşti şi să ceri părerile mai multor prieteni de-ai tăi.
În general, aceşti prieteni virtuali, făcuţi pe reţelele de socializare nu sunt ca în realitate. La anii lui eu zic că urmăreşte altceva. Cred că ţi-ai dat seama ce am vrut sa spun.
O zi bună să ai!
Intr-adevar e cam mare pentru tine.dar nu e o diferenta imensa.5 ani. Daca tine la tine nu va tine cont de varsta.Eu zic sa te intalnesti cu el dar sa iei o prietena cu tine..sa nu fii singura ca nu se stie la ce ii sta mintea...aaa si nu toti arata bine pe fb..crede.ma..am fost cu un baiat de 16 ani(eu am 15) si pe fb arata suuper dragutz..in fine pe timpul relatiei nu ne.am intalnit. ne.am intalnit la vreo 1 luna jum dupa terminarea ei si cand l.am vazut am ramas gen "wtf cu asta am fost? :O " deci nush..ai grija.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pntru faptul ca ati fost sinceri si nu v-ati batut joc. Am cam inteles ce ar trebui sa fac.
misauratcuviata întreabă: