| TheFashion a întrebat:

Heeei TPU deci cum sa ma epilez fara sa observe parintii mei? NU MA LASA crying infine, dau funda :\

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ca ei cred ca tu nu ai inca nevoie de epilat.

| darrio2007 a răspuns:

Poate ca esti si prea mica.

| sickoffallthings a răspuns:

Ciudat ca nu te lasa ca se observa, nu ai cum sa te epilezi fara sa observe. Eu zic sa te epilezi cu crema epilatoare.

| gmbod1 a răspuns:

Sincer acum, daca nu te lasa nu te lasa dar depinde acum de observat singur o sa observe si nu cred ca ai atat par pe picioare sau unde vrei sa te epilezi tu in cat sa te epilezi

| DIVERGENT a răspuns:

Epilarea tine de ingrijirea corporala. Este o necesitate si este un lucur perfect normal pe care fetele trebuie sa il faca regulat de la o anumita varsta. Parintii tai ar trebui sa te inteleaga. Cred ca niciunei fete nu i-ar placea sa aiba parul de pe corp lung si sa miroasa mereu a transpiratie. Acum depinde unde vrei sa te epilezi.
1) La subrat: cu lama, dar ai grija cum o folosesti, poti intreba o prietena, SAU la salon sau la o prietena pe care o rogi sa te ajute: cu ceara.
2) Pe picioare: cu ceara
3) In alte locuri, nu stiu, fa cum crezi tu de cuviinta.
Sper sa rezolvi problemauta asta.
Te pup :*

| CrissuCristina a răspuns (pentru DIVERGENT):

De ce sa te epilezi, neaparat, cu lama la subrat? straight face Ce daca te epilezi acasa? Mai exista si crema depilatoare.

| DIVERGENT a răspuns (pentru CrissuCristina):

Era doar o sugestie. Epilarea cu lama este foarte folosita si de asta i-am recomandat metoda asta. straight face Pana la urma, poate folosi ce metoda de epilare vrea ea. happy

| Alexandra678 a răspuns:

Pai parintii tai nu au ce observa daca te epilezi! Daca chiar vrei, te sfatuiesc sa te epilezi cu crema epilatore!