Ciudat ca nu te lasa ca se observa, nu ai cum sa te epilezi fara sa observe. Eu zic sa te epilezi cu crema epilatoare.
Sincer acum, daca nu te lasa nu te lasa dar depinde acum de observat singur o sa observe si nu cred ca ai atat par pe picioare sau unde vrei sa te epilezi tu in cat sa te epilezi
Epilarea tine de ingrijirea corporala. Este o necesitate si este un lucur perfect normal pe care fetele trebuie sa il faca regulat de la o anumita varsta. Parintii tai ar trebui sa te inteleaga. Cred ca niciunei fete nu i-ar placea sa aiba parul de pe corp lung si sa miroasa mereu a transpiratie. Acum depinde unde vrei sa te epilezi.
1) La subrat: cu lama, dar ai grija cum o folosesti, poti intreba o prietena, SAU la salon sau la o prietena pe care o rogi sa te ajute: cu ceara.
2) Pe picioare: cu ceara
3) In alte locuri, nu stiu, fa cum crezi tu de cuviinta.
Sper sa rezolvi problemauta asta.
Te pup :*
De ce sa te epilezi, neaparat, cu lama la subrat? Ce daca te epilezi acasa? Mai exista si crema depilatoare.
Era doar o sugestie. Epilarea cu lama este foarte folosita si de asta i-am recomandat metoda asta. Pana la urma, poate folosi ce metoda de epilare vrea ea.
Pai parintii tai nu au ce observa daca te epilezi! Daca chiar vrei, te sfatuiesc sa te epilezi cu crema epilatore!