| mimi96 a întrebat:

Heeei TPU... Uitati ce este, sunt intr-o dilema sper sa ma ajutati. Nu stiu ce sa fac sunt clasa a8-a si acum se apropie balul bobocilor sau renumitul bal al liceelor. Prietenele mele merg, ele fiind clasa a9-a si participand la miss au nevoie de sustinerea mea. Credeti ca e ceva ciudat ca in clasa a8-a sa mergi la un bal al liceelor. Parintii mei m-ar lasa, eu as vrea sa merg...dar nu stiu cu ce sa ma imbrac, plus ca nu am mai fost niciodata si nu stiu cum este. Colegele mele se duc in fiecare vineri la party-uri date de diverse cafenele si eu nu prea sunt genul de fata care sa stea in fum de tigare, aglomeratie si chestii de genul. Eu as vrea sa merg daar nu stiu daca e okei, nu va zice nimeni oare " baaa iaaa uitati-va frate la asta e clasa a8-a si e la bal". Nu stiu ce sa faacsad. Voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Corinnààà a răspuns:

Marea dilema a secolului 21.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zici ca alea in clasa a 9a is mare doamne iar tu in clasa a8a doar un copil. Sunteti niste copii care vor sa se duca la o petrecere, nu vad marea diferenta

| OnuOnulică a răspuns:

Da, e ciudat nu stiu ce cauti tu acolo.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si daca iti zic sa nu te duci si tu te duci ce se intampla?

| Snowfall a răspuns:

Nu e ca si cum te-ai duce la un bal de facultate. Esti a 8a ele a 9a e doar un an diferenta, plus ca nu o sa ghiceasca nimeni ca esti a 8a si sa te arate cu degetul pentru asta.