Ia-ţi un timp de gândire şi gândeşte-te cu cine vrei să fi. Chiar vrei să dai cu piciorul unei relaţii frumoase mi se pare mie deoarece a ajuns la 9 luni, tipul pare foarte ok din moment ce te înţelege, ţi-a acceptat scuzele, a acceptat să fiţi din nou împreună, deci pare un tip foarte calumea pe care e păcat să-l pierzi. Cel de-al doilea, abia îl cunoşti, totul merge frumos cu el aşa de început, pentru că mnah, toate relaţiile încep frumos, întrebarea e dacă va rezista şi după ce începe obişnuinţa, certurile, etc. Eu zic să rămâi la fostul, acum e alegerea ta.
Buna! Complicata chestie. prietena mea e in aceeasi situatie. Eu sunt cel nou...st curios ce va iesii.
Cred ca trebuie sa te hotarasti.O dubla relatie in acelasi timp nu aduce nimic bun, cel putin nu pentru formarea caracterului tau.
Sincer...am vazut telenovele mai simple. Dar eu iti recomand sa ramai la cel nou.
Daca nu a mers o data cu fostul, n-o sa mearga nici a doua oara, iti garantez.
Cel mai bine este sa te decizi cu cine vrei sa stai.La cine tii cu adevarat si nu doar care sa te atraga fizic.Cu cine te potrivesti atat fizic cat si ca varsta cat si ca gandire.Ia o decizie cat mai curand posibil pentru ca timpul trece si o sa ti fie din ce in ce mai greu sa iei o decizie concreta si radicala.Numai bine