| skriil a întrebat:

HEEELP!
Povestesc pe scurt
De mult timp, vorbesc cu un baiat de 23 de ani pe facebook. Un barbat as putea spune,adevarat,foarte inteligent, cult, cu care am intotdeauna ce vorbi. Cum eu sunt atrasa de persoanele mai mari decat mine, am vorbit cu el si :verzi si uscate, si am ajuns sa ma simt foarte bine cand purtam o discutie. Cu timpul, lui a inceput sa ii placa de mine mai mult decat este cazul. Mi-ar marturisit lucrui frumoase si problema problemelor este ca mi-a dat luni o intalnire nevinovata,pe care eu din bun simt si pentru ca am fost luata prin surprindere am acceptat-o. Care e problema?
Intre noi nu exista atractie fizica, din partea mea pentru el.Decat din partea lui catre mine.
Nu imi place cum arata, dar imi place fooarte mult psihic. Sper sa intelegeti ca la 16, e ciudat sa iesi cu un barbat de 23 care arata de 33.
Imi pare atat de rau cam acceptat si ca dau sperante false dar nu stiu ce sa fac. Cum sa aman sau sa opresc acea intalnire de luni dupa-amiaza cu el? Ar fi prima.
Iertati-mi aroganta, dar eu consider ca fara atractie fizica, pot avea decat o prietenie si nimic mai mult cu un om atat de inteligent ca el cu care am lucrui multe in comun.
FUNDAA

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

Părerea mea este să-i spui pur și simplu că nu mai vrei să te vezi cu dânsul, apoi dacă acceptă trece cu bine peste asta, iar dacă nu probabil va rupe legătura cu tine.
Cu părere de rău îți spun, dar nu cred că există o modalitate prin care să nu îl rănști. Gândește-te bine la acest citat, și vei vedea că va fi mult mai bine decât să-l minți:
„Adevărul doare, dar nu ucide."
Îți urez succes!

4 răspunsuri:
| skriil explică:

Iertati greselile gramaticale

| Aramyx a răspuns:

Prima greseala este ca asemenea oameni iti sunt prieteni, spune-i fata in fata ca nu prea iti place de el decat ca prieten

| skriil explică (pentru Aramyx):

Nu vreau sa il ranesc astfel

| Fleschin_David_1999 a răspuns:

Eu zic ca e normal asa ceva si sunt doua modalitati :
Te duci si il saruti prin surprindere,
Sau il parasesti si iti iei alt barbat.
Multa bafta!