Daca ai pastila, ai face bine sa o iei si sa nu mai amani ca sa nu treaca timpul in defavoarea ta, in cazul in care s-a intamplat sa ramai.Dar daca tu esti sigur ca esti in perioada NEFERTILA, nu ar trebui sa-ti faci prea multe griji daca iei pastila.
In legatura cu povestea cu antibioticele, nu stiu sa-ti spun daca e adevarata sau nu.
Am luat pastila. La 12 ore o iau pe urmatoarea. Vreau sa spun ca-mi este foarte rau de la ea, am stari de voma, tremur si am ameteli si daca vreo fata inconstienta ca mine, orbita de iubire face aceeasi prostie, sa aiba grija. Mare grija! In primul rand, sa va asigurati ca faceti asta cu cine trebuie, cu cine merita si ca nu va lasa cand sunteti in miezul problemei, la mine nu a fost cazul, din fericire! O sa fac un test de sarcina in 2 saptamani si o sa scriu rezultatul. Sper ca cineva sa invete din greseala mea. Doua saptamani de zile nu o sa mai dorm noaptea, o sa ma gandesc numai la asta. E dezastruos!
Daca faci sex neprotejat mereu o sa ai griji. Pe langa asta, nu inseamna ca o sa ramai gravida. Daca el nu a avut orgasm in interiorul tau nu vei fi gravida. In schimb, daca a facut-o, din pacate e foarte posibil ca pilula sa nu isi faca efectul in timp ce iei si antibiotice. Pilula contine hormoni, iar antibioticele lupta impotriva chestiilor straine din corpul tau. Pe scurt, daca el a avut orgasm inside you si iei antibiotice, pilula nu va functiona si este posibil sa ramai gravida. Acum tu spui ca nu esti in perioada de fertilitate, ceea ce nu are nicio relevanta, caci spermatozoidul poate trai cateva zile in uter, ceea ce inseamna ca daca urmeaza sa ai perioada de feritilitate in cateva zile, spermatozoidul va intra in actiune. Protejeaza-te folosind anticonceptionale daca esti alergica la latex sau nu iti place. Take care
ale0409 întreabă: