| Minnye10 a întrebat:

Heeey >3! V-ati gandit vreodata' ce ati vrea sa va faceti cand o sa fiti mai mari?

Răspuns Câştigător
| zozoMik a răspuns:

Bunahappy
Pai e usorpuppy dog eyes pot spune ca m-am nascut cu visul astalaughingAm meditat mult asupra acestei alegeri, am vazut partile bune si cele rele, si desi este nevoie de multa munca am ales sa devin medic, inca nu m-am horatat... insa probabil va fi cardiologblushing)laughinglaughingblushing

11 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Da m-am gandit

| Minnye10 explică (pentru ZyReXe):

Si? Ce ai vrea sa te faci?

| ZyReXe a răspuns (pentru Minnye10):

Prima data am vrut sa ma fac fotbalist dar dupa m-am hotarat si vreau sa ma fac arhitect

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu vroiam sa fiu sofer, dar am ajuns inginer. Asta e. happy

| Valentin333 a răspuns (pentru suntserios):

Si ce vrei sa spui ca iti pare rau ca ai ajuns inginer?

| suntserios a răspuns (pentru Valentin333):

Nope, deloc. Ziceam doar ca nu se intampla intotdeauna sa ajungi ce vrei cand esti mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, vroiam sa devin dinozaur dar mi-am dat seama ca trebuie sa mananc oameni si nu ma risc cand sunt atatia purtatori de prostie omeneasca.

| Domiinic a răspuns:

Nu am planuri nici pentru mainelaughing.

| Biib133 a răspuns:

Oh Gosh, am 13 ani. mai am timp de gândit. tongue
Dar în acești 13 ani am vrut să fiu muuulte chestii. De la polițistă, la cântăreață, de la actriță la avocat. Pfui. câte n-am vrut. laughing Dar mai am timp să mă gândesc mai bine. big grin

| EANB a răspuns:

Da...actrita si designer. am vrut un timp sa ma fac si profesoara (mai ales pentru ca toata vara au liber) dar acum nu mai vreau

Întrebări similare