Nu cred ca este exact ce vrei, dar sper sa iti aduca zambetul pe buze :
1.S-a gasit un cadavru neidentificat, mic de statura, urit, chel, fara creier si cu puta mica. Mi s-a facut frica, spune-mi ca traiesti!
2.O iau in mana si o bag in gura, o bag o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze apoi o pun la loc, e periuta mea de dinti.
3.Aseara te-am cautat... am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea, unde ai fost... pijama afurisita?
4. Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pentru mine: daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o singura vesta de salvare... mi-ar fi foarte dor de tine!
5.Am o problema de dependenta. Oamenii spun ca trebuie sa ma tratez, dar nu mai vreau sa ma internez caci eu stiu ce am… Sunt dependent de tine…. Te iubesc!
6. Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pa care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.
7. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
8.Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?
9.Salut sunt eu mobilul tau! Vroiam sa ies scurt din buzunar, mirosul ala ma omoara! Eu cred ca ti-a murit puta!
10.As vrea sa ma aflu infinsa pe tine acum, sa-ti simt prezenta ta fina in chiloteii mei lycra, sa-mi infig mainile adanc in tine,...dar nu te gasesc Nisip afurisit!
Enjoy!
ale0409 întreabă: