| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a întrebat:

Heeey. La vara(peste o luna laughing) va veni din Italia o amica si va veni chiar de ziua ei. Nu ne-am vazut de un an intreg. Vreo idee de cadou? puppy dog eyes FunditZza pentru cea mai buna ideebatting eyelashes P. S sunt fata si am 15 ani, la fel ca ea tongue

Răspuns Câştigător
| NebuniKkdeea a răspuns:

Ar trebuie sa iei un animal adevarat un catel in semn ca prietenie st sigura ca atunci cand va pleca din nou ea te va avea langa ea deoarece iai daruit catelusul

6 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Ii poti lua o bijuterie de argint, o va avea amintire si de cate ori o va purta se va gandi la tine, de ex o pereche de cercei mai deosebiti.

| bunny_6472 a răspuns:

Ce varsta ai? ai putea sa-i cumperi o rochie in culoarea ei preferata, sau un urs urias care sa aiba agatat de ureche o felicitare pe care scrie: "mi-a fost dor de tine". la sfarsit ai putea sa iesi cu ea la o plimbare si sa discutati, sa-i spui cat de dor ti-afost de ea, sa o intrebi ce a facut acolo. bafta. ureaza-i la multi ani! bee

| NebuniKkdeea a răspuns:

Poti sai cumperi un catel adevarat in semn de prietenie si st sigura ca atunci cand va pleca ea te va avea langa ea prin acest catel

| Yep a răspuns:

Depinde bugetul pe care vrei sa-l folosesti.Ai putea sa-i cummperii o pereche de ochelarii,cercei, bomboane, carti in genul ei...decoratiuni funny pentru acasa, si multe altele.

P.S:ar trebui sa eviti hainele, mai ales ca n-ai mai vazut-o de mult.S-ar putea ca sa nu-i placa sau sa nu fie marimea potrivita.

| Darkkfruit a răspuns:

Pai. cam cati ani are? Daca are in jur de 13-16 ani merge sa ii iei un ursulet de plus MARE! - - - Crede-ma chiar merge big grin

Daca este mai mare, atunci nu prea stiu- - - -Pastreaza banii si duce-ti-va prin cluburi.

| Darkkfruit a răspuns:

S-au nu ii cumpara nimic, si cu tot talentul tau la desen, fa o felicitare caricatura, cu niste stickman pe ea, sa scrii sus I love you, I missed you sau ceva, dar sa fie amuzanta ca sa isi aminteasca mereu de tine