| crybaby220 a întrebat:

Heei! Ajutati-ma. nu stiu ce sa fac. cum imi conving mama sa ma lase sa imi iau tenesi Converse? Pot sa platesc din banii mei, dar nici asa nu ma lasa. Spune ca e prea mult pentru o pereche de tenesi, dar atata timp cat sunt banii mei? Probabil o sa imi sugerati sa ii spun ca sunt banii mei si fac ce vreau cu ei, dar nu merge. Si nici daca ii spun ca au durabilitate.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asteapta sa prinzi reduceri mari pe vreun site ca sa-i gasesti si la 150 in loc de 200 si ceva cat costa in mod normal.
Uite aici gasesti ieftini si originali :
https://www.various-brands.ro
sau pe fashiondays dar doar cand au ei perioadele cu reduceri mari.

| FaraNume1245 a răspuns:

Mama ta, vrand ca tu sa faci alegeri bune, nu te poate lasa sa dai atatia bani pe o pereche de tenisi, cand iti poti gasi una la fel, doar ca mult mai ieftina.
PS: "tenisi".

| crybaby220 explică (pentru FaraNume1245):

Merci. deci. ar trebui sa mi-i iau sau nu?

| FaraNume1245 a răspuns (pentru crybaby220):

Asta e alegerea ta. Gandeste-te inainte, sa nu faci ceva ce ai putea regreta in viitor.

| 393Dan a răspuns:

Simplu, ia banii si cumparatii. Poarta-i in drum spre casa ca sa nu tii primeasca inapoi la magazin si gata.

| tudorhit a răspuns:

Nasoala situatie. Fa-le pe plac momentan, si cand vei fi mare ia orice decizie ti se pare tie corecta. Invata din greselile lor ca sa nu faci si tu la fel. Nu are rost sa te certi cu ei, nu vei rezolva nimic, chiar daca ai dreptate.

| allliiiii a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o asculti, crede-ma nu au cine stie ce durabilitate(ai mei s-au rupt in cateva luni)tu la CONVERSE platesti mai mult firma decat calitatea.