Eu am 16 ani, sunt clasa a 10-a si am regasesc in aceeasi situatie. De ce sa disperam? Eu in clasa a 7-a abia de stiam cum se fac copiii si tu vrei iubit? Ca sa ce? Sa fii si tu ca celelalte? O sa vina si clipa ta, cum am mai zis, eu sunt clasa a 10-a si nu imi fac atatea probleme, plus ca tu esti si fata si cand o sa intri la liceu o sa curga propunerile.
Nu ai nevoie neaparat de un iubit ca sa te simti bine,sau sa nu te mai simti singura. Si apropo,daca toti se arunca in fantana,te arunci si tu? Urasca spiritul asta de turma. Draga mea,u urgent ca sa ai acum un iubit,esti micuta si ai timp toata viata de asa ceva. Traieste-ti copilaria, cand vei fi mai mare o sa iti doresti sa mai fii copil si in plus o sa te saturi de baieti, nu o sa stii cum sa mai scapi de ei. Iar in legatura cu prietena ta, poti tine legatura pe net, la telefon si oricum sunt sigura ca iti vei gasi foarte repede alta prietena sau prietene alaturi de care te vei simti foarte bine.
Pai te poti descrie? sau sa pui o poza cu tine de profil? Poate facebook-ul?
Totul conteaza cum arati! Cand vine vorba de prieteni si de iubit asta e cel mai important. Dupa vine caracterul.
Pentru unii băieți totul ține de felul cum arăți, dar pentru alții nu.Nu trebuie să te compari cu anumite fete. Ești mică încă și ai tot timpul din lume pentru iubiți.Trebuie să ai mai multă încredere în tine, sper că te-am ajutat și iubitul o să-l găsești atunci când nu o să mai cauți