| prizeFTW a întrebat:

Heei. Am invatat photoshop de mic, imi place fotografia, deci presupun ca sunt un bun "designer"laughing Ceva de genu. In fineeh.big grin Intrebarea este: Ce aparat foto sa-mi cumpar? Si se castiga din design? Ce as putea face pe viitor? sunt clasa a 8-a

Răspuns Câştigător
| Zăpăliciiiiii a răspuns:

Heii Cingo! Fotograf de mic, a? Aparat foto... Ai putea incerca [dupa buget:))] Canon (nu stiu neaparat ce model vrei tu), itit recomand aparatele acelea profi gen:
http://www.google.com/......tp?/imgres
Pai castigi bine, daca te faci cunoscut adica mai zici la un prieten sa spuna o vorba buna, chestii :))).
Pe viitor. ai putea realiza multe dar mai ai de mancat mamaliga :)).
Sper ca ti-a placut raspunsul meu :*

6 răspunsuri:
| Ada11 a răspuns:

Iti propun (Daca vrei un aparat bun bun ) Sony NEX-f3. Este genial. E perfect pentru portrete(de exemplu) in multime, pentru ca are si touch-sceen si poti focaliza in locul in care doresti. E de asemenea bun si pentru peisaje, are optiunea de landscape. Totodata iti propun Nikon D90 si Nikon D30.

Succes!

| prizeFTW explică (pentru Ada11):

O sa ma interesez de ele, daca sunt multumit iti dau o fundita mare cat TPU

| Ada11 a răspuns (pentru prizeFTW):

Sper sa-ti fie de ajutorwinking Si multam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un aparat foto de minim 6 megapixeli bun dar totusi nu trebuie sa exagerezi. Se fac bani si din asta si te vei descurca daca te pricepi si te pasioneaza acest lucru.

| prizeFTW explică (pentru anonim_4396):

Inca cat ma pasioneaza! ^.^ Photo&Photoshop => My life

| Ioana a răspuns:

Ia-ti un FUJI S4200 are 14 megapixeli si costa 650 lei, depinde si de tine cati bani ai, poti sa iti iei si un NIKON D3200 18-55 VR are 24 megapixeli si costa 2100 lei. Sfat: la astea mai scumpe trebuie sa iti cumperi obiective care is scumpe.