| Ella_9296 a întrebat:

Heei! am nevoie de sfaturipuppy dog eyes Deci.este un baiat pe facebook, din liceul meu, care mi se pare dragut.adica avem multe lucruri in comunthinking asa ca i-am bagat id-ul in lista, pe messenger.desi m`am simtit cam prost k eu ca fata am facut asta.nu am regretat deloc pentru ca el este extrem de sociabil si ft ok.ieri seara m`a invitat sa merg in oras impreuna cu alti prieteni[baieti, fete] de-ai lui.problema este k sunt tare >timida:" ma simt in plus. ei se cunosc de atata timp, si vin eu. i-am spus ok, ca o sa ies in oras. dar nu sunt sigura de astastraight face vreau sa le fac o impresie buna.nu sa stau ca o incuiata si sa taclaughing sfaturi, va rog!puppy dog eyes stiu ca trebuie sa am tupeu. dar mai exact? multumesc >mult!big grin

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Da`,stiu exact ce simti!
Si eu sunt pusa in astfel de situatii mai mereu!
De exemplu mergeam la ziua de nastere unei prietene/prieten, si acolo erau toti colegii ei/lui, se cunosteau, vorbeau,eu eram o anonima,nu o cunosteam decat pe persoana sarbatoritalaughing

Pai eu cred ca tu nu ar trebui sa iti faci griji.
Adica banuiesc ca tu esti tot timpul stresata ca o sa faci ceva aiurea,o sa zici ceva gresit,nu o sa te comporti corect,o sa lasi o impresie proasta si asalaughing
Nu! Nu trebuie sa te gandesti in modul asta! Trebuie sa fi tu insuti!
Adica sa nu te comporti ca tipa prea inteligenta si politicoasa,daca tu nu esti asa.
Si eu eram asa, candvabig grin
De ex. mergeam intr-un grup de'asta mai nebunlaughing Ma comportam mai rebela,mai aroganta,desi eu nu eram asa.
Sau mergeam undeva cu de'astia mai politicosilaughing
Trebuia sa fiu si eu mai ''simtita'' ca sa nu par o ciudatalaughing

De aia, ziceam si eu.
Daca o sa incerci sa te fortezi sa fi cumva prea mult,o sa'si dea seama,si o sa incepi sa spui lucruri aiurea, fara sa-ti dai seamalaughing Crede'ma eu am patit'o.
Asa ca lasa totul sa vina de la sine.
Ar trebui ca totul sa decurga asa :
- la inceput ii saluti,pari de treaba, bla bla bla.
- apoi, daca esti intrebata ceva,raspunzi,faci cunostiinta cu prietenii respectivului baiat, le spui ca esti incantata, chiar daca poate nu esti rolling on the floor
- cum ziceam, daca te intreaba ceva le raspunzi frumos, daca vrei sa intrebi ceva sau sa zici ceva gandeste'te inainte de 2 ori ca apoi sa nu'ti para rau si sa zici '' dar vai ce stupida am fostlaughing''.
Eu mereu patesc asa.Intreb ceva aiurea, si abia dupa ceva timp imi dau seama ce chestie ridicola am zislaughing
Tu ar trebui sa fi tu insuti.
Sunt sigura ca daca vor fi si ei niste prieteni sociabili cum esti si baiatul acesta totul va merge bine!
Conteaza sa pari mereu cu zambetul pe buze, deschisa, sociabila si de treaba.
Asta'i ''secretu'', ca sa zic asa.

Mult succes scump`o :*:*

4 răspunsuri:
| anonimussssssss a răspuns:

Dar mai exact.FII TU INSUTI. fara tupeu

| AlinKun a răspuns:

Adica incearca sa aduci subiecte comune de discutie si conversatia fa veni de la sine stiu ca e greu crede-ma fi sociabila si te vor accepta repede in colectivul lor

| StephanieSteph a răspuns:

Trebuie sa vorbesti despre ei.
Sau despre ce sti si tu ( prieteni, colegiu, profi)
succes!