| mirrumirunik a întrebat:

Heei.Am o prietena care ma crede cea mai buna prietena pentru ea,dar eu nu o cred. Uneori ma suna si vorbim cu orele la telefon, iar uneori cand ii trimit mesaje si nu-mi raspunde ma enerveaza.Cand se hotaraste sa imi raspunda imi vorbeste foarte urat.Ce ar trebui sa fac in legatura cu ea?

5 răspunsuri:
| Teodorica123456 a răspuns:

Sa nu mai fiti prietenehee hee
Prietenia e mai presus de orice..Inseamna ca ea nu e prietena pe care o cauti tu.O prietena nu iti vorbeste urat sau te minte ca esti tu cea mai buna prietena a ei... Trebuie sa iei o decizie. FUNDITA? puppy dog eyes

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Să o laşi, să nu o mai bagi în seamă. Nu îi mai răspunde deloc, nu o mai căuta. Va avea nevoie de tine cândva şi atunci când va veni momentul sigur o să îţi bage un text : ' Ce ţi-am făcut? ', iar tu frumos îi vei spune : ' Eşti prietenă bună cu mine doar când ai nevoie, nu am nevoie de astlfel de persoane în viaţa mea. Ciao. ' şi ai terminat toată prietena cu ea. Nu merită altceva, după părerea mea. Las-o să vadă ce prietenă a pierdut.winking

| Axys a răspuns:

PFFF. e falsa am patit si eu asa prefatete ca esti pritena cu ia dar crede-ma ca e cu doua fete din ce ai zis tu e clar, sad sunt patita si nu imi mai plac asemnea Zdremte laughing

| Axys a răspuns:

Sfatul meu este sa o eviti nu i mai da atentie happy si atata

| Axys a răspuns:

Ca poate va intelege saracuta happy si tu s aintelegi ca nimeni nu ti prieten cu adevarat in zioa de azi de geaba cauti happy tu trebuie sa fi pritena cu tine insati nu cualti happy si s acrezi in tine ca asta epe primul loc in viata