| Mizukiii a întrebat:

Heei^^
Am vazut de curand un video cu Miley Cyrus drogandu`se:|
Adica.Sigur era ea.
Dar s`a aflat de ce a facut`o? Pt ca mie tot nu`mi vine sa cred.:|
Mereu am vazut-o ca o fata cuminte.Dar.Panamea.
Uite video.
http://www.realitatea.net/hannah-montana-se-drogheaza-ve zi-video_781813.html

Deci. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat, Miley chiar s-a drogat.Niciodata nu poti gasi o vedeta cuminte.:-S
Si altii o sa-i ia exemplul?
http://www.libertatea.ro/......14371.html

11 răspunsuri:
| User a răspuns:

LOL. Americanii si cumintenia. Nuca si peretelestraight face

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Sincer nu cred ca erau "droguri ilegale"
Si daca erau adevarate`...se mai lasa filmata`?raised eyebrows
Nu prea cred`oh go on.

| Roses4us a răspuns:

Heey aloo normal ca erau droguri adevarate dar in america Salvia --- cu ce sa drogat Miley e LEGALA (tineti minte) Nuj.parerea mea e ca e ft cool nu ca sa drogat ci ca face ce vrea eu nash faceo da la cate probleme are in ultima verme ...sa rupt si ea pentru 1 minute de realitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg cine se filmeaza cand se drogheaza? nu prea credhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi vine sa cred dar nu imi pot schimba idolul de o viata doar pentru o idiotenie de video si cine stie daca este cu adevarat adevarat? si eu am vazut videul si am ramas socata ba chiar a dat si in ziar dar inca o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o sobolingozaura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuzati-ma voi chiar credeti ca s-ar lasa filmata si pana la urma e viata ei face ce vrea. Voi ar trebui sa o admirati pentru ce canta si nu cred ca erau chiar droguri hai te rog sa se drogeze si dupa aia sa lase pe cineva sa fie filmata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O si ica ceva sa stiti ca stiu motivul filmuletului era doar o gluma ca sa o puna pe net nu credea ca se va intampla asa ceva ca astia is prosti nu conteaza spuneti ca sunteti fani hannah montana nu e adevarat si nici fani miley cyrus nu sunteti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drogurule pe care le-a comsumat, in california nu sunt ilegale deoarece salvia, din cate am auzit, e o planta care se foloseste si in medicina. dar chiar daca erau legale, tot nu-i justifica fapta deoarece milioane de copii o idolatrizeaza si nu este un exemplu de urmat.pacat ca nu stie km sa demonstreze ca s-a maturizat, ci dinkontra, demonstreaza ca face lucruri la care nu s-a gandit inainte si nu este ink in stare sa se ghideze singurra in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce va agitatzi atata pentru ea laughing pentru prostia aia pe care o canta, si pe care ea o numeste "muzica"? laughing Sa fim seriosi, e doar o fata rasfatata, plina de bani. Bravo ei, sa se drogheze in continuare... data viitoare sa traga si pe nas happy
Daca vreti sa ascultatzi "muzica tanara", ascultatzi ma Justin Bieber! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiti de ce miley cyrus sa drogat ca parinti ei vroiau sa se desparta