| Serendipity17 a întrebat:

Heei! As vrea sa imi fac pierce in cartilajul urechii happy.
Are cineva de pe aici?
Mai dati-mi si mie detalii, va rog.
Funda!

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Eu am in cartilaj. Un piercing industrial, asemanator cu acesta: http://browse.deviantart.com/? qh=§ion=&q=industrial+piercing#/d1a6u1p si unul simplu.
Mi le-am facut singura si pot spune ca, pe o scala de la 1 la 10, durerea a fost in jur de 7-8. Desigur, depinde de cata toleranta la durere are o persoana. Unora le poate parea mai dureros de atat sau invers.
In ceea ce priveste modul in care mi le-am dat, am folosit un cercel ascutit la capat, din acela drept, care se inchide in spate cu un fel de cheita. Am dezinfectat zona cu spirt, dupa ce am marcat-o printr-un punct cu un marker, apoi am infipt cercelul. Trebuie sa apesi destul de tare ca sa treaca prin cartilaj, fiindca, dupa cum ai observat, este destul de tare.
Se vindeca ceva mai greu decat cele din lobul urechii, in jur de 2 luni, as spune. De asemenea, trebuie sa ai grija sa le cureti macar o data pe zi, n primele saptamani. Eu am folosit spirt, apoi o crema antibacteriana (Tetraciclina). Daca se intampla sa iti apara vreo infectie, iti recomand uleiul esential de Tea Tree, pe care il gasesti in farmacii. L-am folosit fiindca mi s-au infectat 3 piercing-uri si chiar este eficient.
Nu stiu ce detalii sa iti mai dau. Daca mai vrei sa stii ceva, simte-te libera sa intrebi.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Domiinic a răspuns:

Nu am dar are un prieten de al meu si e ok poti sa iti dai du-te la un salon sau la cineva de incredere care se pricepe.Bafta!

| Capsunicax3 a răspuns:

Nu, Nu are nimic. dar poti sa-ti pui si mai sus. o sageata. Nu e periculos sa-ti pui in cartilajul urechii.tongue Dar. daca mergi la ala care`ti pune pirce. Poti sa-l intrebi daca e bine sa-ti pui acolo. poate. ce`i de pe TPU. spun ca are ceva si de fapt nu are. sau invers. Bafta. Oricum.:* Funda?puppy dog eyes Te; log