Uite aici cateva idei:
*un colier
*o bratara
*un inel
*daca ai bani poti cumpara un set intreg alcatuit din colier, bratara sau alte combinatii
*o pereche de cercei
*un urs de plus foarte mare
*un parfum
*o poza cu voi doua intr-o rama mai speciala
*o placa sau ondulator
*niste produse de ingrijire
*o jacheta
*un ceas
*o geanta
*o trusa de machiaj de calitate.
Bafta. Funda?
Personalizeaza un tricou, o bijuterie, iar daca sunteti bune prietene poti face un album cu pozele voastre.
Buna
o cutie cu ciocolata si un urs de plus/daca sunteti prietene bune, un tablou cu voi/o bratara/un lantisor cu 2 inimioare/intentia conteaza cel mai mult si prezenta ta.un parfum/depinde si de bugetul tau.
La multi ani si petrecere frumoasa sa
poti sa ii cumperi :o bluza,un tricou,un ceas,parfum, bijuterii, un obiect personalizat, o agenda 2013, cosmetice,un animalut de plus, o felicitare, o rama foto, un obiect decorativ, o ciocolata preferata de ea, o cutie pentru bijuterii. sper ca te-am ajutat.
Dacă sunteţi prietene atunci ar trebui să îi ştii gusturile, deci dacă preferă un tricou anume, cumpără-i ce ar prefera ea. Sau dacă nu... Dă-i bani să-şi cumpere ea ce îi place!
Crede-ma ca daca iti era prietena intr-un fel sau altul ar trebui sa stii ce ii place. Intreab-o ce ar vrea. Iti zic eu sincera mereu le-am cerut bani colegiilor si ei ma intrebau prin clasa "ce vrea fetita de ziua ei? huh.", "bani.", "bani?, bani o sa ai atunci". Dai bani ca sa isi cumperee ce vrea ea. Nu ii lua ca o sa vezi un zambet oarecum fals cand o sa isi vada cadoul. 50-100 de ron.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: