| Mmorrreee a întrebat:

Heei ce mai faceti? big hug ce planuri aveti pentru vacanta aceasta?:* (in clipa de fata ma pllictisesc foarte tare ) dar totsi bine ca mai este puutin si incepe romanii au taleent.love struck

14 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu am nici un plan, stau acasa. Am de citit[bleach!]... Si eu o sa ma uitlove struck :p wave

| baaang a răspuns:

Si eu ma plictisesc straight face I don't want to see
afara ploua si nu pot sa ies.
si de asemenea si eu astept sa inceapa romanii au talent.
pentru vacanta asta inca nu am planuri, probabil maine cand o sa ma trezesc o sa ma gandesc ce o sa faclaughing
tu ce ai de gand sa faci?smug

| Mmorrreee explică (pentru baaang):

Pai exact asa si la mine in oras ( barlad ) ese foarte urat afara ..pe cand zilele trecute a fost super...si din cauza vremii habar nu am ce sa fac.

| baaang a răspuns (pentru Mmorrreee):

Pfffstraight face
naspa.

| Yuyakee a răspuns:

Pai momentan astept sa inceapa romanii au talentlove struck in vacanta...sa ies pe afara cu amicii ore intregiday dreaming semintelaughing glume etc.

| TweetyRebeLa a răspuns:

Abia astept sa inceapa Romanii au talent >big grin. Pentru mine o sa treaca mult prea repede vacanta! crying.

| LicuriciPlici a răspuns:

Eu ma plictissesc si astept sa inceapa romanii au talent!happy iar pentru vacanta de paste cred ca o sa lenevesc si o sa profit sa mai stau si eu cu familia

| domiix a răspuns:

Nu mi-am facut inca planuri, dar sunt sigur ca o sa fie distractie, iesiri in oras, pe afara. Nu stiu inca. Daca vrei putem iesi, numai sa avem cum sa dam unul de celalalt happy.

| Mmorrreee explică (pentru domiix):

Pai de unde esti?smugsmug

| domiix a răspuns (pentru Mmorrreee):

Bucuresti. Lasa`mi un id :*

Addeellen

Addeellen

Întrebări similare