Sincer, te cred la varsta de 16 ani m-am indragostit si eu, iar mama nu era de acord deoarece el avea aproape 18 ani, spunea deseori aceleasi chestii cum ca toti baietii sunt la fel, si totusi am continuat sa fiu cu el si vreau sa precizez ca si in momentul de fata sunt cu el, tocmai am facut 2 ani impreuna si crede ma ca niciodata nu mi- a zis de chestii de genu :sa facem dragoste. asa ca daca va iubiti o sa accepte cu timpul si mama ta. si inca o chestie parintii in perioada aceasta au instinctul de parasire a cuibului (cum fac pasarelele) de aceea cred ca nu este de acord, crede ca te pierde, dar u nu o neglija nici pe mama ta. sper ca ti am fost de folos funda timpul le rezolva pe toate
Luati masa toti 3 la un restaurant sau ceva asemanator. mai invita-l pe acasa pe la tine.
Acum depinde, de exemplu daca stai la sat ar putea sa te ajute la treburi sa se dea bine pe langa mama ta, daca stai la oras ai putea apela la fratii mai mici, intelegi, il rogi sa se joace cu el in fata amei tale sau cate de astea
Invita-l la tine si vorbiti toti trei faceti cunostintamai bine si poate veti fi impreuna cu acordul mamei tale... in aceeasi ipostaza am fost si eu stiu prin ce treci ai incredere in tine si in el :* si sa ai grija de tine sa ma anunti ce s-a intamplat :* :*
misauratcuviata întreabă: