| LoveIsForFree a întrebat:

Heei.
E vorba de un baiat cu 3 ani mai mareehappy. De cand l'am vazuut...Nu pot sa ma concentrez la nimic.Sunt tot "aieriana". Simt pentru el ce nu am simtit nimic pentru nimeni:X. A intrebat'o pe o prietena daca are prietensad. Dra prietena mea i-a zis Daa.Si a i'a zis ca are o prietena singura si din astea.Si a inceput sa ma descrie prietena mea. Apoi a spus ca ma stie:X.Si a spus ca sunt frumoasa dar e diferenta asta de varsta. Apoi i-a zis prietenei mele ca mai vorbescchatterbox. Si mie mi-a spus pe urma tot[prietena mea]. Nu stiu ce sa ma fac:X.Cand intra pe mess ce sa'i spun?

Răspuns Câştigător
| Anonim_5812 a răspuns:

Ai doua variante. In prima, iti iei inima in dinti si incepi sa vorbesti cu el. Ai putea incepe prin a-i zice "buna, ce faci? Ma plictisesc si am nevoie de idei cu care sa-mi omor timpul? Ceva ajutor? Cunosti filme bune, sau ceva?". Nu uita sa fii tu insati si sa dai dovada de maturitate. Poate, daca ai noroc, baiatul o sa se ofere el insusi sa-ti omoare plictiseala si asa se va naste o frumoasa lovestory.
SAU
Varianta a doua, la care eu recurg in permanenta, pentru ca nu am incredere in mine. Poti sa-ti impui sa nu-l mai placi, sa iti omori timpul cu filme, muzica, dans, plaja si prieteni si sa uiti de nostalgica idee a pasiunii pentru un baiat cu trei ani mai mare.
Alegerea iti apartine.

1 răspuns:
| anita_8967 a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau i-as zice ca nu varsta conteaza ci sentimentele, ai multa lume care vorbesc cu persoana mai mari de ani sau mai mici de ani. Sper ca nu e un motiv de al lui si cred ca cel mai bine ar fi fost sa-l spui tu ce simti pentru el si nu prietena ta.