| kubraniecrenata a întrebat:

Heei! Imi place foarte mult de un baiat dar el are iubita deja de 5 luni. Nu de mult am aflat despre el ceva ciudat. El a stat de vorba cu niste prieteni despre iubire si a spus: "niciodata nu am sa iubesc cu adevarat pe nimeni". Ce ar trebui sa insemne aceasta? Va rog raspunsuri fara batjocura! Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Bianca1001Bia a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa te apropii de el, lasa'l in pace, mai ales ca are prietena, din experienta prosprie, un baiat cu prietena nu o sa placa o alta, si daca isi lasa actuala iubita pentru alta, ( pentru tine ) asa ar putea face la randul tau si cu tine, sa te lase pentru alta happy

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Că habar nu are ce vrea și nu se cunoaște pe sine în primul rând.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fițe de adolescent mai putin inteligent, mai bine te departezi de el daca are mai mult de15 ani si gandeste asa

| DanGhita a răspuns:

Probabil ca trece printr-o perioada grea si pana acum nu a intilnit pe cineva care sa il consoleze. Daca iti place cu adevarat de el,inceraca sa il consolezi, o sa te apropii mai mult de el, si o sa afli mai multe despre el, asa, sentimentul de "dragoste" o sa fie reciproc!
Sper ca te-am ajutat!

| kubraniecrenata explică (pentru Bianca1001Bia):

Mersi foarte mult de sfat happy

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru kubraniecrenata):

Npc, si mie mi s-a intamplat, cred ca pe la 15 ani prima data apoi pe la 17 a doua si nu am fost cu aceia niciodata...pfff sad dureros, dar acum sunt cu cineva si sunt fericita, o sa vina si randul tau. te asigur