Nu ar avea nici o legatura faptul ca e mai mare decat tine daca ar tine cu adevarat la tine. dragostea nu are varsta.de gandit ar trebui sa-ti dea faptul ca te-a injurat. vrei un baiat langa tine care te trateaza asa, te jigneste? eu cred ca meriti mai mult.nici in privinta inaltimii nu ar trebui sa-ti faci griji.conteaza sa se comporte frumos, sa-ti vorbeasca frumos, daca nu i-ai fi indeferenta. take care >
Wow ce mic e:O.) Eu sunt de'o varsta cu el si am 1. 75 si sunt fata. Oricum nu inaltimea e problema, ci cum ti'a vorbit. Tu nu ar trebui sa ii mai dai atentie si sa nu te mai intereseze.Crede'ma nu vrei unu ca el. Si nici problema cu anii nu e chiar o problema.Eu am avut o relatie cu un tip cu 14 ani mai mare ca mine si chiar n-a avut nici o legatura varsta.In situatia ta, problema e caracterul lui. Din moment ce te'a si injurat te'a pierdut din start.Deci cauta pe altcineva. O sa tot ai timp de relatii si o sa dai de tot felul de baieti.Pe el lasa'l in urma. Sper ca te'am ajutat:*.