Simplu, le zici ca vrei sa faci cu prieteele tale anul asta ca v-ati strans mai multe si vrei si tu foarte mult sa mergi. Da vezi sa nu te prinda cumva cu minciuna ca dupa e naspa
Fetito, vei regreta toata viata daca nu iti asculti parintii acum. Prezinta-i-l tatalui tau, iar daca el zice nu, nu ramane. E o lipsa de respect fata de ei, imi pare rau ca te lasa inima sa-i minti, si pentru cine? Pentru cineva care te va folosi si apoi iti zice pa pa. Sa nu incerci sa ma contrazici, tu esti naiba si crezi tot ce-ti zice ala, dar vei ajunge sa plangi in perna ca toate celelalte care fac ca tine. Trezeste-te, nu mai pune botu la orice "te iubesc", ca vei ajunge rau. O greseala acum poate avea urmari pe toată viata. Crezi ca stii totul dar nu stii nimic, la fel ca majoritatea adolescentilor, dar habar nu ai cu ce se mananca viata. Sfatul meu e sa iti asculti parintii si sa nu-i minti niciodata. Pana nu te casatoresti si ai copii, părinții sunt cei mai importanti oameni din viata ta, nu un ratat ce-ti face nu stiu ce promisiuni de viitor. I-auzi, viitor! viitorul tau cu el tine DOAR pana ce ii cedezi.
Poti sa fii sincera si sa le spui parintilor tai ca ai iubit. Sau macar mamei tale daca in ea ai mai multa incredere si sa ii explici cat de mult vrei. Totusi, daca e doar iubitul tau nu prea cred ca te-ar lasa. Convinge cateva prietene sa vina si ele ca poate ai mai multe sanse
Mama stie de el. M-am gândit să-i spun adevarul dar ma gandesc ca dupa isi face nu stiu ce scenarii in cap si n-am chef să mă contrazic si etc... Chiar dacă o cunosc f bine si cred ca m-ar lasă dar ehh, stii cum te macină unele întrebări
Ii spui mai din timp ca mergi cu niste prieteni/colegi sa-l faceti impreuna. Explica-i ca vrei sa te distrezi si tu si sa iti petreci timp cu prietenii tai.
Frumos, invat-o sa-si minta parintii.
Nu o învăț eu sa iti mintă părinții. Fata nu face ce ii zic eu sau tu sau altcineva. Stiu cum este si i am dat un raspuns in opinia mea. Dacă se mărită la 30 de ani asta inseamna ca nu trebuie sa iasa cu iubitul ei?! Mai ales la ceva de genu' Revelion. Crezi ca o sa se simtă bine stând acasă ca in fiecare an?! Fata vrea sa iti petreacă noaptea dintre ani cu iubitul ei, ÎN ORAS, a specificat. Nu e ca si cum ar fi spus " vreau sa mi-o trag cu iubitul meu in noaptea de revelion". Sa ne trezim un pic la realitate.
Scama_6413 întreabă: