anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei.

Incepe sa ma doara gatul. [ Inauntru ]. Am luat dimineata un decasept, doar pe asta il mai aveam in casa pentru gat.

Dar nu tare si-a facut efectul.:[
Ce sa iau. Ceaiurile calde sunt bune?
Sau?

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna, dar ai senzatia ca ti se usuca gatul? si ca uneori nu poti vorbi?

| Fillaide a răspuns:

Da,ceaiurile calde cu miere sunt bune, sau poti sa bei lapte cald cu miere.Nu mai manca/bea nimic direct din frigider si in caz ca durerea se intensifica mergi la farmacie. Poti avea o infectie pe care ar fi bine sa o previi.Bafta!

| OoOlivia a răspuns:

Ceaiuri calde nu foarte fierbinti, cu lamaie.Sau te duci la cea mai apropiata farmacie si iei un FERVEX sau altceva pentru dureri in gat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceai de usturoi și/sau ghimbir, fierbinte cu miere și lămâie. Gustul e groaznic dar ajută. Nu râde de mine că știu ce zic.
Sau orice fel de ceai, dar să fie neapărat cald și să aibă miere și lămâie, dacă nu ai.

Baton de școrțișoară dacă ai prin casă, roade coaja aia. Prima dată pișcă și mai rău, dar în final ajută.

Spray Tantum Verde sau Hexoral. De asemenea, pastile de Tantum Verde și Hexoraletten N (tot Hexoral). Mie mi se par mai eficiente ultimele.
Deși să știi, nu o să-ți treacă durerea ca prin farmec.

Eu ți-am scris aici tot ce a fost eficient la mine. S-ar putea să difere la tine. Cel mai bine, mergi la farmacie.

| ѕєñσяιтα a răspuns:

Multumesc ! happy