| TurnOn a întrebat:

Heei! Mama mea are o prietena care e casatorita si are 2 copii. Problema este ca a fost concediata si a intrat in depresie si niciunul dintre copii ei nu o consoleaza nici macar sotul ei (cu care s-a certat pe tema asta). Mama a vb la tel cu ea (sta in alt judet) si a mai consolat-o iar eu vreau sa o ajut si m-am gandit sa ii trimit o felicitarein care sa-i scriu cateva randuri happy Cum altcumva as putea sa-i fiu alaturi? Mama o tot suna si vb cu ea si ne-am gandit sa mergem undeva impreuna intr-un weekend. Ea este mereu cand ai nevoie de ea si as vrea sa o rasplatesc. Deci intreb din nou : Cum as putea sa o consolez?

1 răspuns:
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Spune-i ca totul o sa fie in regula si ca nu trebuie sa se piarda cu firea, viata ie cu suisuri si coborasuri...dam la o parte problemele si mergem inainte daca ne oprim nu ajungem nicaieri, deci inca o data spune-i sa isi priveasca copii si sa vada ca tot ce a facut pana acum ie minunat si ca poate sa faca mai mult de atat.
Si da sa iesiti undeva ie o idee excelenta bafta cu asta si sa aveti distractiehappy
Succes si numai bine tie si prietenei talewinking