Hhhh, poate treci printr-o perioadă mai nasoală, și eu sunt în ultima vreme foarte confuză în legătură cu multe lucruri, dar ne va trece sigur . Încearcă să vorbești cu prietenele tale care te cunosc de altfel mai bine și asa puteți clarifica.
Salut!
Buna! Asa se intampla, ai o perioada in care orice baiat iti cade cu tronc. Este ceva normal, si mie mi se mai intampla.
Buna. Pai noi nu putem sti precis ce e in sufletul tau, dar ne putem da cu parerea. Poate o sa ti se para ciudat, dar te-ai gandit vreodata ca ai putea fi indragostita de... dragoste? Adica si eu sunt uneori asa. Se poate sa ti se intample asta de la o carte romantica, de la un film care ti-a placut mult, sau pur si simplu iti doresti sa ai o poveste de dragoste ca in filme. De exemplu, dupa ce m-am uitat la titanic am inceput sa fiu aeriana o lunga perioada de timp, visand la dragostea adevarata. Ceea ce ti se intampla nu e ceva rau, sa spun asa, insa trebuie sa ai grija sa nu te indragostesti repede, pentru ca nu orice baiat e asa cum pare. Bafta!
Ciudat.
sa simti ca iubesti.e posibil
dar sa simti ca iubesti dar nu sti pe cine...nu stiu cat de posibil e.
la treaba cu indragostitul automat.am trecut si eu prin asta
dar sincer nu stiu exact ce ti se intampla
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut
Bafta:*
Acest lucru apare la multi nu numa la tine. Uneori inima iti spune ca iubesti pe cineva dar nu stii pe cine. Cred ca inima iti spune ca ar fi momentul perfect sa incepi o relatie cu cineva.
Sigur esti in perioada de adolescenta si acum simti ca traiesti.
In perioada de adolescenta cam ce vezi ti se pare ca totul e bun sau iti place si vrei sa ai cum si ti se intampla cu baietii?