Banuiesc ca esti micuta,altfel n-ai avea dileme de genul asta.
Da,baiatul te place si pentru ca habar nu are cum ar putea altfel sa-ti atraga atentia,a gasit metoda asta!
E un mod copilaresc si imatur sa-si manifeste simpatia,peste ani va rade singur de stangaciile lui,in mod normal o fata o protejezi si faci totul sa n-o deranjezi cu ceva,vorba care spune ca o fata sa n-o atingi nici cu o floare nu e spusa degeaba.
Deci,baiatul te place.
Acum,ce vei face tu in continuare,depinde numai de tine,eu m-as opri fix in fata lui si l-as ruga sa nu se mai impinga in mine,ca-l vad si fara practici violente!
Si, de-acolo, incepe discutia, ii dai id si fb, le ceri si tu pe-ale lui si astepti.
Sa-l inviti tu undeva mi se pare prea mult...
Da.este posibil sa ii placa de tine dar e timid sa ti'o spuna.Dar e f posibil sa vrea doar sa atraga atentia.Mie mi s-a intamplat.
Probabil te place si este timid.Iti dau un sfat mai asteapta ca sa te convingi daca are sentimente pentru tine.
Da, te place, si este timid. La ora asta numai stiu ce sa scriu Daca este timid fa tu primul pas invita-l prieteneste in oras, si vezi daca este de trb..asta in caz ca te atrage si pe tine putin. Succes!
O sa incerc sa il invit. Si da, ma atrage. [ il plac ]
Cu ce ar putea sa se impinga?
Intrebarea ta mi-a provocat un ras cu sughituri, multumesc.
Si nu-i prima oara, asa ca multumesc in general, ador umorul sanatos!
Stiu ca nu e prima oara, nu ai pentru ce