Deci eu o sa iti dau mai multe metode:
Eu am in camera aranjat asa:
-Pe mobila mai am ceva de plus dar mai dragut si sa nu fi.e mare
-Am postare(vezi sa nu pui in multe parti ca nu se vede bine)eventual pune pe perete unul dar sa nu fie patrat ca nu se vede bine.patrat daca ai pune pe usa la intrate ca se vede marfaaa[asa am eu]
Pe pereti mai am si un ceas dragut cam cat mana(sa nu il pui chiar in mijloc)
Am niste actipilduri(special pentru pereti)micute care dau bine pe langa ceas sau chiar altundeva.
Si.am un fluturass mare (luat pe la Ikea)dar pe jumate de perete.sau cum mai are mama 3 maci unul langa altul(nu suna bine dar daca ai vezi sunt ff frumosi)
Am terminat cu peretele.
Pe birou(daca ai )poti pune si pe el actipilduri micute.
La pat tot asa aptipilde
Sii. Ceea ce se vede super.pe perdele sau ce ai se gasesc in magazine(le.am luat de la moll)niste fluturasii care se agataaSunt atat de dragutii
Mai jos iti mai dau niste ideei:
Deci eu o sa iti dau mai multe metode: Eu am in camera aranjat asa: -Pe mobila mai am ceva de plus dar mai dragut si sa nu fi.e mare -Am postare(vezi sa nu pui in multe parti ca nu se vede bine)eventual pune pe perete unul dar sa nu fie patrat ca nu se vede bine.patrat daca ai pune pe usa la intrate ca se vede marfaaa[asa am eu] Pe pereti mai am si un ceas dragut cam cat mana(sa nu il pui chiar in mijloc) Am niste actipilduri(special pentru pereti)micute care dau bine pe langa ceas sau chiar altundeva. Si.am un fluturass mare (luat pe la Ikea)dar pe jumate de perete.sau cum mai are mama 3 maci unul langa altul(nu suna bine dar daca ai vezi sunt ff frumosi) Am terminat cu peretele. Pe birou(daca ai )poti pune si pe el actipilduri micute. La pat tot asa aptipilde Sii. Ceea ce se vede super.pe perdele sau ce ai se gasesc in magazine(le.am luat de la moll)niste fluturasii care se agataaSunt atat de dragutii Mai jos iti mai dau niste ideei:
-Poti sa iti pui niste floricele decorative.
-Jucarii de plus sau chiar ce mai ai pe mobila
-Puneti poze cu tine ...Arata super
Sper ca te.am ajutat