Funt femeie si am 1.74m, fiind foarte incantata de inaltimea mea!
In plus, obisnuiesc sa merg pe tocuri foarte subtiri si inalte, tocmai, pentru ca-mi plac "inaltimile".
Cat priveste barbatii de peste 1.85m, te asigur ca se gasesc, trebuie sa-i cauti la cluburile sportive, printre baschetbalisti, voleibalisti, handbalisti samd.
Eu mi-am luat unul de peste 1.90m si de acolo unde l-am gasit, mai erau 20 ca el.
Eu spun sa privesti lucrurile diferit!
O fata frumoasa in lumea modei, este considerata doar daca are peste 1.72m, cand ti se deschid toate portile succesului, trebuind doar sa profiti de ele.
Sfatul meu ca femeie inalta: bucura-te ca te-a inzestrat natura asa, ca multe de 1.50 si 1.60 ar da orice ca sa mai creasca. Fetele cresc numai pana la 16 ani, asadar, nu-ti fa probleme, curand ti se va incheia cresterea.
Lumea privita de sus...se vede minunat!
Crede-ma ca nu-ti doresti sa ai 1.65! Esti micuta acum si te complexezi de fraiera, in loc sa vezi partea buna si sa tragi foloase din ceea ce tu ai, iar altele nu au.
Multumesc mult pentru raspuns! M-ai pus putin pe ganduri si mi-ai dat destula incredere in mine! Multumesc mult!
Cu placere!
Nu ai de ce sa stai pe ganduri, cuvinte racutacioase poti sa auzi de la destui baieti, in special cei cu sindromul piticului, care nu suporta barbatul sau femeia mai inalti ca el.
Ignora-i pe prosti si vezi-ti de viata ta, ca tu ai alte oportunitati, fata de ceilalti.
Fata mea, nu s-a luat de înălțimea ta, doar a spus că îi plac fetele acum se, adică mai mici decat el... Dacă la tine scunda înseamnă 1 65 atunci asta E, lasa l cu seen deși n are nicio vina. Ma rog..mai crești însă stai linistită că vor fi destui bărbați peste 1 80 si tu vei fi cu unul nu cu toti.
Iubirea nu consta in inaltime, cine te va iubii, o va face pentru ca te place asa cum esti, crede-ma, multe fete vor sa fie de inaltimea ta.
Si nu, nu exista vreun remediu de scadere in inaltime nici de oprire a cresterii.
Multumesc pentru raspuns!
anonim_4396 întreabă: