| AnaMariaidk a întrebat:

Heei TPU :3 buna din noi :3
voiam sa va spun ca astazi cand am iesit afara, eram in oras cu niste prieteni, mai multi, la un moment dat apare baitul de care imi place, si ca sa va spun mai pe scurt, acolo printre prietenii mei, e un baiat, care ma rog, stiu ca face din prietenie, vine mereu si ma pupa [ nu pe buze ] ma ia in brate, de mana chestii de genu', dar nu ma place laughing iar baiatul pe care eu il plac, se uita foarte insistent la mine atunci cand prietenul ala al meu facea chestiile alea laughing apoi cand ma uitam la el, intoarcea capu' il alta parte laughing... voi ce credeti? DAU FUNDA.

Răspuns Câştigător
| DdDiX a răspuns:

Eu cred că te place si nu suportă să vadă cum celălalt tip vine, te pupă pe obraz şi te ia în braţe ca şi cum aţi fi împreună.
Încearcă ca atunci când tipul acela vine te ia în braţe, te ţine de mână şi te pupă să încerci să îl respingi puţin câte puţin, ca cel pe care tu îl placi sa vadă totuşi că nu te laşi foarte muult pupată. :*

4 răspunsuri:
| BubuPitica a răspuns:

Din ce ai zis tu exista 2 lucruri : 1-ca el chiar te place / 2-ca el tine la tine si nu suporta chestiile care ti le face baiatul respectiv - asta rezuta ca s-ar putea sa te placa.

| drogh a răspuns:

Probabil băiatul de care îţi place este gelos şi nu suportă să te vadă în braţele altuia. Cine ştie, poate încă nu ţi-a recunoscut, dar sentimentele spun altceva. Când a întors capul înseamnă că nu a vrut să îl vezi că pare aşa insistent. Bagă-te cu el în seamă şi dacă vezi că sentimentele sunt reciproc, atunci, de ce să nu ai şi o relaţie?

| Iubibilăă a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt.
Sti ce durere avea atunci?
Daca tii la el, nu mai sta cu alti baieti.
P, pa.

| WhiteFoxxy a răspuns:

In rest cum se comporta cel pe care il placi? Daca te ignora, poate ca e invidios pe prietenul tau, pur si simplu fiindca, poate el sa creada, are o iubita. Daca baiatul de care iti place prefera sa vorbeasca cu tine, cel mai probabil te placewinking