| Asdfghjklasdfghjkkl a întrebat:

Heei TPU. Am ceva sa va spun. Ceva urgent pentru care am neaparat nevoie de parerile voastre. Multumesc de atentie. Deci cea mai buna prietena a mea trece prin momente ciudate. Asa zisele prietenele ei i`au luat telefonul si mai mult intr-un mod obligat, i`a trimis un mesaj complet neadevarat iubitului ei, iar acum este amenintata ca daca spune adevarul cuiva, despre aceasta intamplare, risca sa i se intample ceva rau. Tin sa mentionez ca asa zisa o prietena de a ei, chiar este in stare de asa ceva si chiar am nevoie de ideile voastre pentru a o ajuta. Va multumesc din suflet ca ati citit si dau funda! Va rog mult! Multumesc. happy

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Sa nu mai vorbeasca clar cu alea si eu stiu daca ii face ceva rau sa se apare
are parinti si exista politie
dar sai spuna adevarul iubitului

| wolder a răspuns:

*apere
prostia asta de corectare de pe TPU a focut proasta corectie

| iulyluvy a răspuns:

Spune-i politiei nu are dreptul sa faca asa ceva o sa ii deie amenda sau parintilor lor si fiti si voi mai batausewinking

| Maddiie a răspuns:

Ar putea sa discute cu iubitul ei si sa ii spuna toata intamplarea. Pana la urma, ce se poate intampla? Daca ii este frica de asa zisul 'lucru rau', poate sa umble o perioada cu mai multi prieteni sau chiar sa le zica parintilor ca este urmarita.