Stiu despre ce vorbesti. Ai incercat sa te interesezi ce copilarie au avut ei? asta poate fi cauza comportamentului lor fata de tine. Daca vrei, putem vorbi pe privat in detaliu despre asta
Bună.
Eu am aproximativ aceeaşi problemă acum, la 16 ani ( în curând ). Adică, a aflat de curând că am un prieten şi de atunci, la ora 8-8 jumate acasă. Mă enervează cumplit, şi de câteva seri tot plâng întruna pentru că nu înţeleg ce vrea de la mine.
Oricum, cel mai indicat ar fi să fii directă cu ei, adică să-i întrebi de ce nu te lasă cu prietenii tăi ( dacă nu îi cunosc, ai putea să îi prezinţi ca să vadă cu cine îţi petreci tu timpul şi să se convingă că nu stai cu vagabonzi ).
Spune-le că nu mai ai ce face în casă, că stai aproape de casă, că stai o oră, două şi vii înapoi. Dacă răspunsul e pozitiv, la început vii mai repede şi după mai tragi de timp. Le spui că stau vreo 2-3 ore pe-afară şi tot aşa. Şi nu veni târziu acasă, sau nu întârzia pentru că se vor înfuria.
Dacă tot nu vor, spune-le ce simţi; că te simţi aiurea să vezi cum toţi stau afară, că e vară şi e cald, şi tu trebuie să stai în casă, izolată.
Mai ai nevoie şi de aer.
Succes mult şi o zi bună să ai!
Diorrus întreabă: