| Nonameandnozone a întrebat:

Heei, TPU. Am visat acum cateva seri ca mergeam singura pe o alee intunecata, drum mai bine spus. Eram undeva intr-o padure foarte intunecata si pustie.Brusc au aparut in ambele parti si in stanga si in dreapta doua femei foarte dubioase, imbracate complet in negru si ma chemau la satana. DOAMNE FERESTE. Si dupa vedeam numai semnul ala oribil in forma de stea intr-un cerc. M-am trezit imediat si am inceput sa plang si sa respir foarte greu. Ce ar putea insemna asta? Va rog, cat mai multe pareri as vrea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| youngandbeautiful a răspuns:

Ok. Eu iti voi citii acum semnificatiile dintr-o carte foarte veche pe care o am in casa. Este o carte de vise. O citesc de obicei cand am un vis mai dubios si fara sens.
O padure in general intr-un vis anunta o primejdie, pericol
In general o femeie necunoscuta care pare dubioasa inseamna cearta, neintelegere
Diavolul(Satana) in vis inseamna noroc.
Okei chestia asta am cautat-o pe net pentru ca nu am gasit nimic asemanator in carte.
pentagrama-reprezinta conexiunea spiritului tau cu cele patru elemente: foc, pamant, aer si apa. Acesea contribuie la anumite aspecte ale existentei tale, te protejeaza. (pentagrama inversata) simbolizeaza conflicte, negativitate si agresivitate, uneori vinovatie.(aceasta este chestia cu steaua daca nu mai stiai cum se numeste).
Nu stiu exact ce a insemnat per total visul tau insa nu neaparat trebuie sa asculti visul. Ai grija de tine chiar nu stiu ce sa iti zic. Si eu am avut cosmaruri de genul si mi-am revenit pentru ca m-am gandit ca nu am de ce sa-mi fie frica. Vezi ce faci in continuare :* Calmeaza-te.

1 răspuns:
| Radeas1 a răspuns:

Nu e bine să te hrănești cu vise și să uiți să trăiești.
Visele nu sunt adevărate, în majoritatea timpului, îți arată partea întunecată sau cea pllină de speranță. Însă nu visele aleg cine să fim, ci noi înșine.
Poate ai citit ceva, care, din întâmplare, te-a speriat sau ți-a trezit o amintire, un gând neplăcut sau marcant.
Frica e doar în inimile noastre, noi o creeăm și noi îi dăm speranță.
Nu ai de ce să te temi, dacă e doar un vis.